Prinses Margriet dineert op cruiseschip Jules Verne | De Oranjes

dinsdag 9 juni 2015

Prinses Margriet dineert op cruiseschip Jules Verne

Prinses Margriet was vanavond aanwezig bij het galadiner van de International Chamber of Shipping. De avond vond plaats aan boord van het cruiseschip Jules Verne in Rotterdam.

Aanvankelijk zou ook Prof.mr. Pieter van Vollenhoven met zijn echtgenote meekomen, maar door een uitgelopen bezoek aan het ziekenhuis redde hij het niet om op tijd in Rotterdam te zijn. Het petekind van de Koopvaardij en erelid van de KVNR werd hartelijk ontvangen op een blauwe loper die was uitgelegd op het steiger richting het schip.

Behalve het nuttigen van een ongetwijfeld voortreffelijk diner, sprak de prinses met een aantal bestuursleden van de ICS en de KVNR over actuele vraagstukken in de zeescheepvaart. Dit gebeurde uiteraard nadat alle sprekers hun toespraken hadden voorgelezen.

Kleding
Prinses Margriet droeg de galajurk met zwarte bloemen van Addy van den Krommenacker weer die ze ook droeg tijdens de Koningsvaart op 30 april 2013.

2 opmerkingen:

  1. Prinses Margriet was m.i. niet aanwezig bij de Koningsvaart op 30 april 2013. Ik denk dat prinses Margriet deze jurk tijdens een andere gelegenheid droeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze was daar absoluut wel aanwezig :) Zie bijvoorbeeld deze foto: http://www.ppe-agency.com/500px/Apr2013/PPE130430125.jpg

    BeantwoordenVerwijderen