Koningin Máxima neemt eerste exemplaar ‘Project Prep’ in ontvangst | De Oranjes

woensdag 17 juni 2015

Koningin Máxima neemt eerste exemplaar ‘Project Prep’ in ontvangst

Koningin Máxima nam vanmiddag het eerste exemplaar van het boek 'Project Prep' in ontvangst. Het boek voor jonge meisjes richt zich op de kansen die technologie en ondernemen hen bieden voor de toekomst.
Foto:© Project Prep/ Carlo Wesseling


In de Groene Salon van Paleis Noordeinde ontving de Koningin de initiatiefneemster van het boek, de schrijfster, Oud-politica Neelie Kroes en illustrator. Project Prep, geschreven door Niki Smit, is een initiatief van ondernemer Janneke Niessen. Het boek gaat over een dertienjarige scholiere die een mode-app ontwikkelt en op de markt brengt. Project Prep moet meisjes in de leeftijd tussen tien en veertien jaar bewust maken van de toekomstmogelijkheden van wiskunde, technische vakken en ondernemen. Koningin Máxima kon het boek, dat vanaf morgen te koop is, gewoon zelf houden. Want ook voor de bijna-brugklasser Amalia en haar zusjes liet de groep boeken achter.

Kleding
Koningin Máxima droeg opnieuw de 'gebloemde jurk' van Jan Taminiau die ze op 9 juni nog droeg tijdens een bezoek aan New Dutch Connections. Eerder droeg de Koningin de jurk ook al op 9 juli 2014 in Parijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten