Koningin Máxima bij uitreiking Familiebedrijven Award 2015 | De Oranjes

woensdag 24 juni 2015

Koningin Máxima bij uitreiking Familiebedrijven Award 2015

Koningin Máxima was vanmiddag aanwezig bij de derde uitreiking van de Familiebedrijven Award in de Nieuwe Kerk in Den Haag. 
Foto: © familiebedrijvenaward.nl

Koningin Máxima, die gekleed was in de kleuren van het logo, mocht de winnaar van de genomineerden bekend maken. De eer ging naar Koninklijke De Heus uit Ede, een familiebedrijf in diervoerders. Behalve de award kregen ze dus ook nog een Koninklijke felicitatie op het podium.

De award, die nu voor het derde jaar wordt uitgereikt, moet het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie onderstrepen.  Volgens de Stichting  Familie Onderneming dragen de ruim 260.000 familiebedrijven in Nederland voor meer dan vijftig procent bij aan het bruto nationaal product. Daarnaast staat negenenveertig procent van de werknemers in Nederland op de loonlijst van een familiebedrijf. Zij vormen hiermee een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de werkgelegenheid. 

Kleding
Zoals gezegd droeg de Koningin een pakje in de kleuren van het logo (goed over nagedacht dus) Het is overigens een bekende outfit van NATAN dat ze eerder al droeg tijdens het kennismakingsbezoek aan het Caribisch deel van het Koninkrijk in 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten