PRINSES VIKTÓRIA ZWANGER | De Oranjes

zaterdag 30 november 2013

PRINSES VIKTÓRIA ZWANGER

Tot slot op deze bijzondere verjaardag van het Koninkrijk, is er leuk nieuws te melden over de Bourbon de Parme tak. De in oktober getrouwde Prins Jaime en Prinses Viktória verwachten in februari 2014 hun eerste kind.

Foto: © Reinier/RVDA 
De prins en prinses waren vanavond een van de vele aanwezigen bij het Koninkrijksconcert. Bij aankomst op de rode loper was al te zien dat Prinses Viktória een wijd, verhullend jurkje droeg. Om verder gespeculeer of ze nu wel of niet zwanger is te voorkomen, besloot Prins Jaime deze avond nog via een woordvoerder van de familie bekend te maken dat hij en zijn vrouw een kind verwachten.

De baby wordt het vijfde kleinkind in korte tijd voor Prinses Irene, en was als ‘mensje’ van zo’n vier maanden in oktober aanwezig bij het huwelijk van zijn/haar ouders. Wellicht was de blauwe loper alvast een verwijzing naar het geslacht.

7 opmerkingen:

 1. Ik las het net in de Telegraaf. Geweldig nieuws en gefeliciteerd. En jij, ook zo snel up to date, Groetjes en een fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat noemden ze vroeger een 'moetje' haha. Ze liep dus niet alleen over de loper bij het huwelijk. Eg leuk nieuws en inderdaad je bent er wel snel bij Vivian.

  Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt :) Het zou mooi zijn als ik eens vaker heel snel zou zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog sneller zijn; je moet ook aan je eigen denken. Het is een hobby, moet je maar denken. Ik vind dat je het goed doet. Alle up to dates en dan ook nog eens tussendoor de thema's. Die van Amalia is erg mooi en die gaat nu even voor, moet je maar denken. en Juliana daar ben je ook al ver mee en de rest komt echt wel

   Groetjes en succes en een voordeel. de maand december is even rustig en zeker dadelijk met Kerst met wat betreft de activiteiten van de Royals.

   Verwijderen
 4. Wat een onverwachts nieuws, maar wel weer erg leuk!!! Na alle van Vollenhoventjes & de kleinkinderen van prinses Beatrix is het nu vooral de Bourbon de Parme tak waar baby's bij komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is geweldig nieuws! En eindelijk kan ik weer een reactie achterlaten al gaat het nog niet zonder problemen.

  BeantwoordenVerwijderen