Nieuw: Koningin Máxima's gouden dochters armband | De Oranjes

zaterdag 8 april 2017

Nieuw: Koningin Máxima's gouden dochters armband

Koningin Máxima heeft inmiddels meerdere persoonlijke armbanden die haar gezin symboliseren. Deze week verscheen er aan haar pols weer een nieuwe mooie gouden armband met de namen van haar dochters: Amalia, Alexia en Ariane.Juwelier Steltman, die ook de opdracht kreeg voor de verlovings - en trouwringen, heeft waarschijnlijk recent weer een Koninklijke opdracht gekregen. Ook na de huwelijksdag bleef Willem-Alexander bij de juwelier terugkomen voor cadeautjes voor zijn vrouw. Zo zou Willem-Alexander in 2011 meegeholpen hebben een sieraad met vijf verschillende edelstenen te ontwerpen ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Máxima. Ieder gezinslid kreeg z'n eigen kleur. De Koningin draagt de armband sindsdien bijna altijd. In 2013 kwam er aan haar pols ook nog eens een zilveren armband met hartjes en drie A's bij. In combinatie met de verlovingsarmband is dit doorgaans het standaard setje persoonlijke armbanden aan Máxima's rechterpols:

Vanaf deze week zijn haar dochters niet alleen meer via hun eerste letter of edelstenen, maar ook met hun namen voluit aanwezig op de nieuwe gouden schakelarmband aan Máxima's pols:

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie log van de schatkist. Hopend volgen er zo nog meer. Erg leuk gedaan en Maxima is er ook een type voor om vele armbanden te dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn 3 leuke armbanden, maar die met de edelstenen is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen