WA50: Diner Paleis Noordeinde en feest in de Koninklijke Stallen | De Oranjes

zaterdag 29 april 2017

WA50: Diner Paleis Noordeinde en feest in de Koninklijke Stallen

Na de sportmiddag, ontving Koning Willem-Alexander vanavond zijn familie en vrienden op Paleis Noordeinde voor een diner. Aansluitend werd gefeest in de Koninklijke stallen.
Foto: Jeroen van der Meyde/RVD. Koning Willem-Alexander draagt een smoking, Koningin Máxima draagt een nieuwe lange rode galajurk, De Prinses van Oranje draagt wederom de jas van haar moeder met een jurk van het merk Self Portrait. Prinses Alexia draagt een lichtblauw jurkje met zwarte centuur. Op de jurk zitten afbeeldingen van vogels en bloemen. Prinses Ariane draagt het rood/wit jurkje dat van haar oudere zussen is geweest gecombineerd met de bekende cape.

Omdat het een privéfeest betrof, zijn er slechts enkele foto's van bussen en auto's met gasten.
Waarschijnlijk waren er zo'n 250 mensen uitgenodigd. Onder hen waren, behalve de volledige Nederlandse Koninklijke familie veel Buitenlandse Koninklijke gasten, zoals kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden, groothertogin María Teresa van Luxemburg, Kroonprins Haakon en Prinses Mette-Marit van Noorwegen, Prins Frederik en Prinses Mary van Denemarken, Erfprins Alois van Liechtenstein, en koning Felipe en koningin Letizia van Spanje. Felipe en Letizia hadden zich omgekleed in Hotel des Indes waardoor ze voor een postende fotograaf daar in beeld kwamen. Bij de ingang van de Koninklijke stallen, waar alle gasten aankwamen was voor buitenstaanders en fotografen niet veel te zien. Na afloop werden wel bovenstaande gezinsfoto en onderstaande foto van een dansende Koning en Koningin vrijgegeven door de RVD.
Foto: Jeroen van der Meyde/RVD
Morgen komen de gasten nog een keer bijeen in Villa Eikenhorst voor een brunch.

2 opmerkingen:

  1. 2 geweldig mooie foto's zijn er uitgegeven van het Koninklijk gezin en van het dansend Koningspaar. Jammer, dat er niet meer foto's zijn verschenen, maar ja, ik gun hun ook hun privace en hopende hebben ze met elkaar een leuk feestje gehad. Ik zou niet graag willen ruilen en altijd in de picture te staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foto's die zijn vrijgegeven zijn echte cadeautjes, vooral de gezinsfoto vind ik prachtig. En leuk al die glimpjes van gasten ;)

    BeantwoordenVerwijderen