Prins Constantijn bezoekt Hannover Messe | De Oranjes

maandag 24 april 2017

Prins Constantijn bezoekt Hannover Messe

Prins Constantijn was vandaag in zijn functie als speciaal pleitbezorger van StartUpDelta2020 op de Hannover Messe, een van de grootste technologiebeurzen ter wereld.


De Hannover Messe duurt nog tot vrijdag. Ieder jaar trekt het evenement ruim 220.000 bezoekers uit meer dan negentig landen. Ook veel Nederlandse bedrijven en instellingen zijn er vertegenwoordigd. Zo is onder meer de Universiteit Twente aanwezig met de Red Shift, de nieuwe zonneauto van het Solar Team Twente. Prins Constantijn leidde een delegatie met veertig Hollandse startups. In een toespraak zei de prins de promotie van Nederlandse hightech op de Messe zeer te waarderen. "Dit is de manier om een einde te maken aan ons imago dat gekoppeld is aan oude windmolens en te vervangen door een imago van hightech. Dat zo’n groot deel van deze beurshal oranje kleurt maakt me trots. Al die producten hier, net als de auto op mierenzuur van de Technische Universiteit Eindhoven, het is wonderlijk.”
Constantijn liet zich vervolgens uitgebreid rondleiden langs de kleine bedrijven. De prins is niet de enige Oranje deze week in Duitsland. Morgen reist Koningin Máxima naar Berlijn voor een G20 paneldiscussie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten