WA50: Koninklijke sportdag op de Maasvlakte | De Oranjes

zaterdag 29 april 2017

WA50: Koninklijke sportdag op de Maasvlakte

Na het diner van gisteravond moest het Koninklijk paar vandaag weer vroeg op. Bij de Maasvlakte in Rotterdam vond er een sportdag plaats met veel familieleden en vrienden.
Screenshot Blauw Bloed

Op het strand werd door de politie geprobeerd camera's zover mogelijk bij het sportieve feestje vandaan te houden. Van veraf was wel te zien dat er een zeskamp georganiseerd was, en ieder clubje een ander kleur shirt droeg. De activiteiten bestonden onder andere uit vlotten bouwen, lasergamen en in een waterbal het water op. Waarschijnlijk waren bij deze activiteit Willem-Alexander's broer, schoonzussen, neven met hun vrouwen, enkele buitenlandse royals en vrienden aanwezig. Onder de buitenlandse royals bevonden zich onder andere Koning Felipe en Koningin Letizia, Koning Filip en Koningin Mathilde, Kroonprins Haakon en Kroonprinses Mette-Marit, Prinses Märtha-Louise, en Prinses Victoria en Prins Daniel.

Na de sportmiddag gingen de gasten naar een hotel, Paleis Noordeinde of naar huis om zich op te knappen voor het diner van vanavond in Paleis Noordeinde. Aansluitend zal gefeest worden in de Koninklijke Stallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten