NL Doet: Prinsen en Prinsessen klussen op Prinses Máxima manege | De Oranjes

vrijdag 11 maart 2016

NL Doet: Prinsen en Prinsessen klussen op Prinses Máxima manege

Op de eerste dag van NL Doet gingen Prinses Beatrix, Prins Constantijn, Prins Floris en Prinses Aimée naar de Prinses Máxima manege in Den Dolder.
Foto: Bart Homburg/Oranjefonds
De manege is een hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder een beperking. Wekelijks komen zo´n 200 kinderen en volwassenen met een lichamelijke, zintuiglijke of psychische beperking naar de manege om met behulp van paarden hun welzijn te bevorderen. Prinses Beatrix en Prinses Aimée gingen met verf aan de slag. De bruine tafels gaven ze een vrolijke paarse kleur. Ondertussen waren de mannen, Prins Constantijn en Prins Floris met tuingereedschap de bomen aan het snoeien zodat de bospaden weer toegankelijk zijn.
Foto: Bart Homburg/Oranjefonds
De bospaden worden namelijk veel gebruikt voor ruiters en hun begeleiders en het rijden met een huifbed voor mensen met een meervoudige beperking.

1 opmerking:

  1. ik blijf dit geweldig vinden en dat er ieder jaar ook leden van de koninklijke familie mee doen - prachtig. Handen uit de mouwen steken en gezellig iets opknappen. Ieder wat bij hem passt en zo zijn "paarden" goed aan prinses Beatrix besteed... leuke fotos en het blijkt altijd heel ontspannen en gezellig te zijn.. :-)

    BeantwoordenVerwijderen