Koningin Máxima bij paneldiscussie ‘Global Alliance for Banking Values’ | De Oranjes

dinsdag 8 maart 2016

Koningin Máxima bij paneldiscussie ‘Global Alliance for Banking Values’

Koningin Máxima was vanmiddag aanwezig bij een paneldiscussie tijdens de 8e jaarvergadering van de ‘Global Alliance for Banking Values’ bij de Triodos Bank in Zeist. 
Foto: ROYALDUO

In 2009 betrad de Koningin ook al eens dit bankgebouw, toen vanwege de oprichting van de ‘Global Alliance for Banking Values’. Destijds bestond het samenwerkingsverband uit 11 internationale banken. Inmiddels zijn er 28 duurzame banken die zich richten op het financieren van bedrijven en instellingen die met hun activiteiten bijdragen aan een duurzame economie. Ook stimuleert ‘Global Alliance for Banking Values’ spaarders om bewust met geld om te gaan.
Foto: ROYALDUO
Tijdens de jaarvergadering praten de CEO’s van de banken onder meer over de trends in de economie en de ontwikkelingen in de financiële sector. Het centrale thema is de betekenis van technologische ontwikkelingen voor de relatie tussen de GABV en haar klanten.
Foto: ROYALDUO
Koningin Máxima gaf zelf het voorbeeld om goed met geld om te gaan. Ze liet zien dat een jas die ze voor het eerst in 2007 al droeg nog steeds gedragen kan worden. Zelf als je Koningin bent, en dus in het geld zwemt om iedere dag in een andere jas te lopen, hoef je daar niet altijd aan toe te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten