Koningin Máxima bezoekt seminar ‘Meedoen Geld(t)’ op De Haagse Hogeschool | De Oranjes

dinsdag 22 maart 2016

Koningin Máxima bezoekt seminar ‘Meedoen Geld(t)’ op De Haagse Hogeschool

Koningin Máxima bracht vanochtend een bezoek aan het seminar Meedoen Geld(t) op De Haagse Hogeschool, waar ze als hoofdgast een toespraak hield en met een grote Koninklijke chocolade foto-reep weer vertrok.


Het seminar richtte zich op de rol die financiële instellingen kunnen spelen bij het stimuleren van economische participatie van mensen. In ‘Meedoen Geld(t)’ werd onder meer gekeken naar wat financiële instellingen kunnen betekenen voor zelfstandige ondernemers en voor mensen die bijvoorbeeld een carrièreswitch willen maken, studenten met ondernemersaspiraties en mensen in werkloosheidssituaties die weer willen toetreden tot de arbeidsmarkt. In haar toespraak ging de Koningin als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering onder meer in op het belang van coaching en alternatieve financieringsvormen voor ondernemers. Na Máxima hielden nog diverse andere sprekers een toespraak. Tot slot woonde de Koningin een debat bij tussen vertegenwoordigers van de Rabobank en Qredits over ondernemerschap. Op een ingericht marktplein bekeek de Koningin onder meer skilatten en kreeg ze bij een chocoladekraampje een lekker cadeau. Het betrof een chocoladefoto van de fotosessie. Die zal vanavond vast genuttigd worden op de Eikenhorst.

Kleding
Koningin Máxima droeg haar paars/witte pied-de-poule jas weer van Natan. De jas draagt ze sinds 2010 regelmatig, en was ook nu weer voorzien van de bijzondere broche: een vogel met 'oorbellen' als vleugels. Nu zat hij wat hoger op de jas. Op 30 januari 2013 bij de conferentie 'Feeding the World' zat hij op haar buik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten