Máxima geeft RoyalfanVivian een hand! | De Oranjes

dinsdag 9 februari 2010

Máxima geeft RoyalfanVivian een hand!

Bijna 11 maanden geleden zag ik Prinses Máxima voor het laatst en daarom vond ik het extra leuk toen vorige week bekend werd dat ze weer eens deze kant op zou komen..! Ze bezocht in Vlissingen twee bedrijven van Microfinancierings – ondernemerspunt Microstarter Zeeland. Deze organisatie biedt naast hulp en advies bij het aanvragen van microkrediet, een netwerk van ervaren coaches aan om startende bedrijven te begeleiden. (Meer info in log: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2010/02/oranje-nieuws-2.html )

Rond elf uur arriveerde ze bij het eerste bedrijf. ‘Vi Computer’. Gelukkig werd het publiek niet op afstand gehouden en kon ik gewoon bij de ingang van de winkel staan. Om haar uit de auto te zien stappen moest ik me wel even omdraaien:Daarna kwam ze het trapje naar de ingang op.. Vervolgens liep ze langs en gaf ze me een hand! Ik kan het nog bijna niet geloven..Na opnieuw een half uurtje wachten, kwam ze weer naar buiten!Terwijl ze in de auto stapte, stonden veel mensen langs de kant om nog een laatste glimp van haar te zien. Ik besloot zelf een eindje verder te gaan staan..de auto reed toch langzaam dus had ik alle tijd.. en toen de auto langs reed bukte ze een beetje om me te kunnen zien en gaf een knipoog! Deze foto is een paar seconden daarna genomen:Omdat het bezoek aan cafetaria ‘De Smulpaap’ in een andere straat was kon ik de aankomst daar niet zien. (Je kunt moeilijk op 2 plekken tegelijk zijn) maar ik was wel bij het vertrek.. helaas werd het erg chaotisch toen ineens iedereen een paar meter achteruit moest van de politie en tot ergernis fotografen e.d. voor m’n neus gingen staan.. leek het er op of het niet meer zou lukken haar nog goed te zien. Gelukkig wist ik me op tijd weer tussen de fotografen door te duwen en stond ik alsnog vooraan..Terwijl twee politieagenten me probeerden terug te duwen en zo en nu en dan aan m'n jas trokken bleef ik gelukkig zelf sterker en kon ik min of meer blijven staan. Het geduw en getrek aan RoyalfanVivian hield toen vanzelf op en dat had de volgende foto’s tot gevolg… ik stond bijna tegen Prinses Máxima aan – er zat alleen nog een autodeur tussen !:Toen ze in de auto zat kon ik haar nog steeds erg goed zien - ik stond er immers naast.. Die foto's zijn door het glas erg gespiegeld en daarom niet zo bijzonder om hier te plaatsen.

Dit was misschien wel de mooiste dag in m'n leven!

Foto's: ©   Vivian Kramer - royalfanvivian
Overname verboden

Een rechtenvrije foto voor andere Koninklijke weblogs (Bij publicatie a.u.b. het copyright er niet af knippen) : http://img704.imageshack.us/img704/6833/voorwebloggers.jpg

42 opmerkingen:

 1. Ik ben beniewd naar de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reken maar dat ik nog terug kom, ik vind het zo leuk voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk voor je Vivian!! Ben benieuwd naar je verslag en foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk Vivian, dat je Máxima heb gezien en zelfs een hand heb gehad!! Ik ben héél erg benieuwd naar je foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt gaaf! Zoiets maak je niet elke dag mee! ;)
  Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's!! Vooral de onderste, echt super gaaf!! Echt super leuk voor je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou dat begrijp ik; ik heb de vlinders in mijn buik van het lezen van jouw verslag! Tjonge, al dat geruk en getrek en die agenten konden je er toch niet van weerhouden om prachtige foto's te maken! Vooral de 3de van onder en de onderste vind ik leuk, maar ook die in de auto (vanwege die knipoog die je dan wel niet ziet, maar waarvan we wel weten dat ze je die gaf!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt super dat je haar hebt gezien, je hebt mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Viv, wat geweldig voor je!!! Wat een supermooie foto's! Zoveel foto's ook!! Op de PPE foto's zag ik al snel dat het er gezellig uitzag, voor het publiek tenminste, en ik ontdekte ook al gauw jou op de foto's! Toen dacht ik: wow, Vivian, móet haar wel goed gezien hebben! En dat je een hand hebt gehad. Super zeg. En die knipoog, echt lief...je ziet het gewoon op die foto daarna nog zeg maar:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heee, wat een mooie mooie foto's. Vooral die ene (jeweetwel), die is echt de moeite waard op keigroot in je kamer te hangen. Denk dat je nu wel een heel mooi koninginnedagproef hebt gehad ;) Denk dat je dan Máxima minder goed zo lang kunt zien, want dan roepen er nog 3x zoveel mensen om haar. Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt echt geweldige foto's gemaakt! Vooral de 2 close-ups zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, ik ben echt jaloers op je! Helaas kon ik vandaag niet... Je hebt echt super mooie foto's kunnen maken! Moet je inlijsten joh! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, Vivan! Deze foto's, super!! Hele gave ervaring zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, die laatste foto's zijn vooral erg mooi! Super Vivian!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldige foto's! :D Echt super...! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk voor je Vivian, dat je har weer hebt gezien én natuurlijk dat je haar een hand hebt gegeven! Zelf kreeg ik daar vorige keer bij Laurentien gelegenheid toe maar ik durfde niet dus ging het helaas voorbij. Heel knap dat jij het wel aangedurfd hebt en ik geniet van het verhaal dat je schrijft. Het is je zo gegund en ik ben zo blij dat je een keer een hand heb gekregen, word helemal vrolijk van je logje,echt super!
  Ohja, je foto´s zijn trouwens geweldig mooi gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Alegra mucho asi que me quieras de un valor máximo: Argentina yo soy Y también se la amo.No ecribir en otro idioma que el español, pero Podrás traducirlo.
  me encanta tu página: excelente

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit was inderdaad misschien wel de mooiste dag uit je leven! Wat een prachtige foto's joh! :D Super! Wees er maar trots op - maar dat ben je ongetwijfeld ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw Vivian wat een prachtige foto's heb je kunnen maken, echt leuk zeg! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat heb je geweldige foto's gemaakt! Wordt gewoon helemaal blij van je verslag en foto's! En wat super van die hand en knipoog! Helemaal geweldig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Prachtige foto's Vivian. Volgens mij sta je heel duidelijk op Belga Picture op de foto. Ik ken je wel niet maar als ik zo de foto's van jezelf zie op deze prachtige site denk ik dat jij het bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo zie je maar de aanhouder wint! te gek voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Een hele geweldige ervaring voor je en wat heb je mooie foto's kunnen maken. in een woord SUPER

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Vivian!
  Wat ontzettend leuk dat je ook een hand van haar gehad hebt!
  Je hebt ook echt prachtige foto's kunnen maken, vooral die onderste foto's bij de auto!
  Groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Super foto's! Echt leuk dat je haar van zo dicht bij hebt kunnen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wow, super!! Ben echt jaloers!!!
  Jammer dat ze niet zo vaak in Overijssel komt, en als ze er komt, mag ik geen vrij van school -al 2x geprobeerd-
  Hoop dat voor mij het kansje zich ook nog een keer voordoet!
  Ga zo door met je site, en ik duim voor je dat er meer van zulke bezoeken komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk!! Mooie foto´s en zo te lezen een geweldige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Te gek, lucky one in Leiden was ze ook, maar dat stond pas de volgende dag in de krant.
  Maar schitterende foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk! maare de Prinses moet nu echt eens heel snel naar een fatsoenlijke kapper, dit kan niet meer, 3 kleuren blond, uitgroei, dun en piekerig, vergelijk dat eens met 8 jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat super bijzonder voor je zeg!! Ben blij dat je dit hebt meegemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heel erg leuk dat je daar was enz ulke prachtige foto's hebt kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik ben het helemaal eens met Robin.
  Dit kan echt niet meer dat Máxima er zo bij loopt met haar haar!
  In de begin jaren zag ze er veel beter uit met haar haar.
  En toen deed ze met haar haar ook nog veel variaties, maar de laatste tijden doet ze er niets meer aan!
  Dus Prinses Máxima doe er dus wat aan want dit kan echt niet meer!
  Groetjes Jeannette.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een mooie foto's!! En vooral de onderste.. Van zo dichtbij! Wauw! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dat wat je schrijft over die agenten...:risata:! En wat een prachtige foto's en wat een supermoment toen je echt een hand van prinses Máxima kreeg! Dit bezoek is er één met een gouden randje want dat ons aller RFV nu zo'n onvergetelijke ervaring heeft doet ons allemaal goed! Op naar je volgende royaluitstapje en wat gaaf dat er foto's zijn waar jij opstaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hele leuke foto's en super leuk dat je een hand van haar kreeg

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ha Vivian... mooie fotos heb je kunnen maken joh..ook zo van dichtbij!!
  Nu wilde ik Maxima ook eens een keer ontmoeten en is ze 10 maart in Amstelveen.. dus dichtbij..
  Nu de vraag: Hoe weet je van te voren, hoelaat maxima langs komt.. of sta je ze de hele dag op te wachten?!?
  Tot hoors!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Beste Vivian,
  Kun jij mij nader informeren over een pop die in 1909 gemaakt is naar de gelijkenis van Juliana als Baby?
  vrgr
  Kobus

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Het is al eventjes geleden maar ik laat toch een bericht achter :)
  Wat een prachtige foto's heb je gemaakt hier! Ik zag bij je welkomstbericht er een foto van staan en werd toen gelijk nieuwsgierig!
  Heel leuk voor je dat ze in de buurt was en je zo dichtbij stond en ook nog een hand!
  Ik zie dat het nu leuker was dan de vorige keer bij prinses Margriet. ;)

  BeantwoordenVerwijderen