Reactie Koning Willem-Alexander op de aanslagen in Brussel | De Oranjes

dinsdag 22 maart 2016

Reactie Koning Willem-Alexander op de aanslagen in Brussel

"Vanmorgen is ons buurland België getroffen door gewelddadige aanslagen waarbij onschuldige mensen zijn omgekomen. Ik heb Koning Filip mijn medeleven overgebracht. Nederland leeft intens mee met de mensen die zijn getroffen en met de inwoners van Brussel die nu in onzekerheid en angst leven. Europa wordt opnieuw zwaar op de proef gesteld. Wat nu nodig is, is dat wij onze gezamenlijke kracht tonen en de waarden van vrijheid en solidariteit hoog houden."
Foto: Jeroen van der Meyde/RVD

6 opmerkingen:

 1. Verschrikkelijk weer wat er is gebeurd.Europa wordt inderdaad weer zwaar op de proef gesteld. Ben het niet vaak met wilders eens, maar nu wel: de grenzen dicht, alleen maar ellende met die buitenladers. We komen ze tegemoet, maar ze geven er weinig voor terug.
  Ik leef met de getroffene mee, met de slachtoffers en de nabestaande. Sterkte en nog eens sterkte, want hier zijn verder geen woorden voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De daders kwamen zeer waarschijnlijk gewoon uit België hoor, dus dat zijn dan geen buitenlanders.

   Verder jammer dat je het met Wilders eens bent, want het is vreselijk wat die allemaal roept. Maar ja, iedereen moet natuurlijk zelf weten met welke politieke partij je het eens bent.

   Verwijderen
 2. Hoi, Ik heb een vraag. Wat is het adres naar prins Floris en prinses Aimee ? :)
  Bij voorbaat dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vreselijk, dat is het. Mooie woorden van de koning.

  BeantwoordenVerwijderen