Koningin Máxima bij uitreiking prijs Zakenvrouw van het Jaar | De Oranjes

maandag 21 maart 2016

Koningin Máxima bij uitreiking prijs Zakenvrouw van het Jaar

Koningin Máxima was vanavond aanwezig bij de uitreiking van de Nederlandse Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het Jaar in Noordwijk.

Deze internationale onderscheiding voor zakenvrouwen heeft als doel het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en management. De onderscheiding is een eerbetoon aan de jonge weduwe Barbe-Nicole Clicquot Ponsardin, die in het begin van de negentiende eeuw de leiding kreeg over het champagnehuis Veuve Clicquot. Kandidaten werden door een jury beoordeeld op onder andere leidinggevende capaciteiten, organisatietalent, zakelijke en maatschappelijke invloed. Vanavond maakte de jury bekend dat de Zakenvrouw van 2016 Vivienne van Eijkelenborg is. Behalve een foto met de winnares, ging de Koningin ook nog graag op de foto met álle genomineerden.

Video   

Kleding
De Koningin droeg een beige/grijze jurk van Natan, dat ze eerder al eens droeg tijdens een bezoek aan de Verenigde Naties in New York, september 2015. Ook de ketting is van Natan. De versie van Máxima is uiteraard mooier dan het 'model' waar ook blauw en oranje in zijn verwerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten