GELUKKIG NIEUWJAAR! | De Oranjes

maandag 31 december 2007

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Nieuwjaar


(Foto:Sander Kok)

16 opmerkingen:

 1. En daar sluit ik me bij aan. Iedereen een fijne jaarwisseling toegewenst en een heel gelukkig, gezond en Koninklijk 2008. En ik hoop dat jullie ook volgend jaar weer van de thema's kunnen genieten, want er staan er weer een paar mooie voor 2008 gepland.
  Groetjes en houd het gezellig vanavond met de oliebollen en het vuurwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel gelukkig én koninklijk nieuwjaar toegewenst! ;)
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke foto en jij ook alvast een gelukkig nieuwjaar
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl
  vollenhovens.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij natuurlijk ook een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2008!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel,
  jij ook een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeee! Ik krijg net post van William en Harry! ;p Heb jij m ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne jaarwisseling! En het beste he! Met alles! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar!
  Je heb een superweblog.. dat je er nog maar lang mee door gaat:D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ohja je mag wel reclame maken voor mijn site als het een jaar bestaat

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Há Vivian,
  Een goed uiteinde en een fantastisch oranje-2008 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heej vivian!
  Jij ook een goed, gezond & liefdevol 2008 hè!
  Groetjes Gerdien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De wedstrijd weblog v/d 2 weken 3 is begonnen op mijn weblog, jij had je daar (al 2 maanden geleden?) voor aangemeld.
  Suc6!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Graag wil ik je eens laten weten, hoe ik steeds geniet van je web-log en hoe knap ik het vind, hoe je dat allemaal doet. Ik heb er veel respect voor. Wat zou ik graag weten, hoe je dat allemaal doet. Ga zo door! Met Oranjefan groeten, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Graag wil ik je eens laten weten, hoe ik steeds geniet van je web-log en hoe knap ik het vind, hoe je dat allemaal doet. Ik heb er veel respect voor. Wat zou ik graag weten, hoe je dat allemaal doet. Ga zo door! Met Oranjefan groeten, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen