Prinses Irene neemt Bevrijdingsdefilé af | De Oranjes

vrijdag 8 mei 2015

Prinses Irene neemt Bevrijdingsdefilé af

Eens in de vijf jaar neemt Prinses Irene het Bevrijdingsdefilé af van de naar haar vernoemde Prinses Irene Brigade.

Het is vandaag precies 70 jaar geleden dat de Koninklijke Nederlandse Brigade Prinses Irene als eerste geallieerde eenheid Den Haag binnentrok. Prinses Irene legde een krans bij het monument bij de Grote Kerk in Den Haag. Aansluitend keek ze vanaf een podium naar het voorbijtrekkende defilé van oud-strijders, veteranen en actief dienenden van het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene en detachementen van de Grenadiers en Jagers.

3 opmerkingen:

 1. Wat ziet de prinses er oud uit, dan vind ik dat Beatrix die ouder is er toch iets beter uitziet. En mooi dat ze zo betrokken is bij de naar benoemde brigade. Maar verder leuk dat we haar nog eens zien. Ik wens haar veel geluk met haar kinderen en kleinkinderen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Beatrix heeft natuurlijk een voller gezicht, dus dan heb je ook niet snel een ingevallen gezicht vol rimpels. Al heeft Beatrix ook best wat rimpels.. maar die heeft betere make-up ook.

   Verwijderen
 2. Mijn moeder kocht altijd de goedkoopste creme voor in haar gezicht. "De rimpels komen wel - daar moet ik niet extra veel geld voor uitgeven"..... en Irene en Beatrix zijn daar ook een goed voorbeeld van, of niet? Denk dat die wat meer geld aan hun cremes besteed hebben en waneer ik die rimpels begin te tellen.....hahaha. Mooi is bij die twee en Margriet, zij worden gewoon ietsje ouder maar behouden hun waarde en style.

  BeantwoordenVerwijderen