Hertog en Hertogin van Cambridge laten prinsesje zien | De Oranjes

zaterdag 2 mei 2015

Hertog en Hertogin van Cambridge laten prinsesje zien

De Hertog van Cambridge verliet (zo was op de livestream te zien) aan het eind van de middag het St. Mary's Hospital om kort daarna terug te keren met zijn zoontje George. Een paar uur later toonden William en Catherine hun dochtertje, waarna ze weer naar Kensington Palace vertrokken."We zijn erg gelukkig" reageerde de prins toen hij vanmiddag uit het ziekenhuis en kwam en allerlei vragen toegeworpen kreeg. Toen hij de auto instapte zei hij George te halen. Ook via de 'Lindo Wing' betrad hij vervolgens met George op z'n arm het ziekenhuis weer.
Nadat ook Prins George kennis had gemaakt met zijn kleine zusje, en via een andere uitgang naar huis was gebracht, werd het prinsesje aan 'de hele wereld' getoond. Op de stoep van het St. Mary's Ziekenhuis poseerden de Hertog en Hertogin van Cambridge met hun dochter die in ieder geval 'Prinses van Cambridge' zal heten. Het fotomoment duurde maar enkele minuten.
Terwijl de auto voor de deur werd gezet, werd het prinsesje in het ziekenhuis in de maxicosi geïnstalleerd. Tien minuten later kwamen William en Catherine met hun pasgeboren baby weer naar buiten om onder politiebegeleiding naar huis te rijden.

3 opmerkingen:

  1. Met het mutsje op lijkt ze zo uit een schilderij te zijn gehaald. Wat een poppetje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo lief! George is een heerlijk ventje en nu zo'n schattig prinsesje.. dat dekentje ook waar ze onder ligt.

    BeantwoordenVerwijderen