Koningin Máxima bij jubileum Stichting Vier het Leven  | De Oranjes

zondag 3 mei 2015

Koningin Máxima bij jubileum Stichting Vier het Leven 

Koningin Máxima was vandaag aanwezig bij de viering van Stichting Vier het Leven in Carré.

De Koningin, die net terug is van Aruba, had de nepstaart nog in haar haar zitten. Behalve het bijwonen van de jubileumviering hield ze ook een toespraak (die nog niet online staat) Vier het Leven zet zich in voor ouderen die ongewenst veel thuis zitten, omdat ze niet meer mobiel zijn. De vrijwilligers van de stichting nemen ouderen mee uit, naar theater, concert of film.

Sinds de oprichting zijn meer dan 60.000 ouderen een avond uit geweest. Voor de jubileumviering heeft Herman van Veen het theaterconcert 'De radiodagen' samengesteld en geregisseerd, waarbij de ouderen (en Koningin Máxima) konden meezingen.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie jurk droeg de koningin en wat een mooie verslagen heb je gemaakt van de afgelopen week. Ben op vakantie geweest en om bij alle logs iets te vermelden is achteraf ook zo wat. Koningsdag vond ik erg mooi, vooral wat die historie betreft met het zetten van de handtekening, erg mooi bedacht. En wat zag Marilene er prachtig uit, maar ook Maxima en de drie prinsesjes erg mooi. Behalve dat opgestoken haar bij Ariane, vond ik persoonlijk wat minder en de jurk die Prinses Annette droeg, die prinses Margriet nog gedragen heeft, erg mooi.

  Wat me opviel en dat is jammer, dat ik al een keer of 2 de RVF brief van de maand heb gemist. Jammer, want die vindt ik persoonlijk altijd erg mooi en gezellig. Je zou ze ze er weer in doen en dan komen ze een paar keer en dan weer even niet. Jammer, maar ik hoop ze in de toekomst wel weer te zien.

  Succes verder met je site.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je.

   Wat de RFV brief betreft.. Ik heb niet echt heel veel punten om te melden.. en het kwam er qua tijd niet zo van, dus dan heeft het ook geen prioriteit. Maar ik ben zeker van plan er binnenkort weer eens een te schrijven.

   Verwijderen
 2. Dank dat er binnenkort weer een RFV brief komt. ik wacht er met plezier wel even op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prima, wanneer deze komt, verheugen doe ik me er al op en al is deze niet in juni of juli; ik zie deze vanzelf verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen