Verjaardag Koning Willem-Alexander alvast gevierd | De Oranjes

donderdag 23 april 2015

Verjaardag Koning Willem-Alexander alvast gevierd

Niet schrikken: Koningsdag gaat gewoon door. Traditiegetrouw vierde Koning Willem-Alexander zijn verjaardag alvast vervroegd in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Zo gaat dat nou eenmaal in Koninklijke families. 

Druppelsgewijs arriveerden er vanmiddag leden van de Koninklijke familie en hofpersoneel bij het Amsterdamse paleis. Koningin Máxima verscheen als eerst. Zij moest, zo bleek later, zich nog verkleden. Op zijn echte verjaardag, 27 april, heeft de Koning voortaan een druk programma. Mede daardoor kwam donderdagmiddag goed uit om alvast een besloten feestje in het paleis te vieren.

Dit weekend zal er uiteraard in Villa Eikenhorst ook nog feest gevierd worden, in het bijzijn van de prinsessen. Amalia, Alexia en Ariane zitten natuurlijk nu op school. Wel gesignaleerd op het paleizenfeestje zijn: Prinses Beatrix, Prinses Margriet, Prof.mr. Pieter van Vollenhoven en Prins Floris. Natuurlijk ontbrak ook Koning Willem-Alexander zelf niet. Wat zou er zonder de jarige job ook te vieren zijn?


Foto's: © Royalduo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten