Koninklijk paar luncht met 'uitblinkers' | De Oranjes

vrijdag 10 april 2015

Koninklijk paar luncht met 'uitblinkers'

Ondanks dat ze 's middags nog een paar stukken taart moesten eten, werd eerst ook nog de uitgebreide 'uitblinkerslunch' genuttigd door het Koninklijk paar. Volgens traditie werd weer een groep Nederlanders op Paleis Noordeinde uitgenodigd die ergens in uitblinken.

Alleen bijzondere mensen welkom
Pas als je iets bijzonders gepresteerd hebt maak je kans op een dag aan te mogen schuiven voor een Koninklijke lunch. De groep 'uitblinkers' bestond dit keer uit onder anderen zanger Django Wanger, zeilster Marit Bouwmeester, bestuursvoorzitter Nienke Meijer van Fontys Hogescholen, radio-dj Rob van Someren, topkok Jonnie Boer en Jan Slagter van Omroep Max.

"Het Nederlandse volk moet blij zijn dat ik nooit zing"
Behalve het nuttigen van een uitgebreid menu, was er ook tijd om even met de Koning en Koningin (die bij aankomst werd gefotografeerd) te praten. Django Wanger liet aan de media weten dat hij met de Koning gesproken heeft over - hoe kan het ook anders- muziek. "Hij vertelde dat zijn dochters zeer muzikaal zijn en zo nu en dan optreden voor hun ouders. En dat het Nederlandse volk blij moet zijn dat hij zelf nooit zingt."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten