Prinses Ariane 8 jaar | De Oranjes

vrijdag 10 april 2015

Prinses Ariane 8 jaar

Foto: © Jeroen van der Meyde/RVD
Prinses Ariane viert vandaag haar 8e verjaardag.

Het prinsesje, die als enige dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima graag met potloden, scharen e.d. bezig is, heeft misschien wel een originele zelfgemaakte traktatie voor haar klasgenootjes van groep 4 gemaakt. Na dit schooljaar gaat Ariane al weer naar de bovenbouw van de Bloemcampschool. Prinses Ariane is ook al lang het kleutertje niet meer die op de foto op de schoolsite te zien is tijdens de eerste editie van de Koningsspelen. Het Koningsspelen sjaaltje draagt ze als hoofddoek terwijl ze met haar hoofd een bal in de lucht probeert te houden samen met een klasgenootje.

Zoals gezegd is Ariane graag creatief bezig. Ze tekent graag, en knipt - volgens haar ouders - óveral in. In 2012 knipte ze zelfs een stuk van haar eigen haar af.. Behalve knutselen en tekenen houdt de prinses, net als haar zussen, ook van paardrijden, hockey en pianospelen.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en maak er een mooie dag van samen met je ouders, zusjes, klasgenootjes en verdere familieleden, want wie weet zie je of hoor je de opa en oma uit Argentinie ook nog wel.

  Tevens wens ik vandaag prins Floris die zijn 40 e verjaardag ook een mooie en zonnige dag toe samen met zijn gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ariane alweer 8. Ik moet tot mijn spijt bekennen voor het eerst haar verjaardag ben vergeten, ik had zulke slechte dagen dat ik druk bezig was met overleven. Ik vind haar nog steeds leuk, ik vind alles leuk en zou ook op iedereen zijn blogs willen reageren maar ik heb de tijd niet. Maar je website ziet er top uit en goed bijgehouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment en het is belangrijker dat het met jou weer beter zal gaan!

   Verwijderen
  2. Ah, lieve reactie die ik nu pas lees..

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd! ik ben een beetje laat maar dan feliciteer ik haar alvast vooor haar volgende verjaardag! en de groetjes aan Amalia en Alexia Ariane!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de jaren vliegen om! En ten tijde van bovenstaand artikel werd ze nog maar 8. Inmiddels is ze 9 jaar. In april volgend jaar wordt ze al 10.

   Verwijderen