OPROEP: FOTO'S KONINGSDAG | De Oranjes

zondag 26 april 2015

OPROEP: FOTO'S KONINGSDAG

Sta jij dit jaar (on)bewust langs de Koninklijke route en krijg je het voor elkaar wat mooie foto’s van de Koninklijke familie te maken? Ze zijn hartelijk welkom op

De foto’s worden uiteraard met vermelding van naam geplaatst! Mochten er ineens door verschillende mensen heel veel foto’s opgestuurd worden, dan wordt een selectie gemaakt en is het mogelijk dat jouw foto’s niet gebruikt worden voor het Koningsdagverslag. Ze blijven natuurlijk wel bewaard voor andere toekomstige artikelen.


Met Koninklijke groet,
RoyalfanVivian

10 opmerkingen:

 1. Ik ga er helaas niet heen. Maar hopelijk melden veel mensen zich aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk mooie foto's te maken, natuurlijk stuur ik ze naar je als ze een beetje mooi worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf zit ik gewoon voor de buis maar na afloop mag ik graag op jouw hartstikke leuke site kijken, ga zo door! ik hoop dat anderen die wel bij Koninginnedag zijn, ons willen laten meegenieten van hun foto's. suc6 met je site, elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb helaas maar 1 mooi foto kunnen maken, en die is van Maurits en Marilène, nadat ze me een hand hadden gegeven. Het was echt super leuk om bij te zijn, en allemaal te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De foto is van harte welkom op viviankramer@hotmail.com Fijn dat het zo leuk was ;)

   Verwijderen
 5. Hoe kan dit de antwoorden zijn allemaal van 2012 i.p.v 2014

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het bericht geherpubliceerd ;) (Met een andere titel uiteraard)

   Verwijderen
 6. Ha Vivian,

  Van royalduo.nl mag je ze gebruiken!!

  BeantwoordenVerwijderen