PRINSES BEATRIX HEEFT HAAR JUKBEEN GEBROKEN | De Oranjes

zondag 22 september 2013

PRINSES BEATRIX HEEFT HAAR JUKBEEN GEBROKEN

Prinses Beatrix is in haar woonpaleis Huis ten Bosch zo hard gevallen dat ze haar jukbeen heeft gebroken.

De RVD liet weten dat de prinses vanochtend al een operatie had ondergaan en ze de komende dagen nog in het ziekenhuis zal blijven. “De prinses zal daarna verder herstellen in Huis ten Bosch. De gevolgen voor officiële verplichtingen en andere afspraken worden per geval bekeken.” Tijdens de operatie – onder algehele narcose – is de breuk terug in de goede positie gezet en waarschijnlijk vastgezet met metalen plaatjes.

14 opmerkingen:

 1. Beterschap en hopende dat het leed snel geleden is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens de prinses beterschap. Dat ze maar snel mag herstellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte Beterschap, zo' n breuk is niet niks, heel veel sterkte ook aan de familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Prinses Beatrix Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wens de prinses een spoedig herstel toe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeffrey, zoon van anja22 september 2013 om 19:12

  hopende bent u snel weer beter. beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prinses Beatrix van harte beterschap en hopelijk wordt u weer snel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap en dat u maar snel beter wordt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte Beterschap - lieve Prinses glimlach!

  Dunn berichtje van de RVD. Hoop ook, dat er geen blessures aan oog en kaak zijn. Want dit doet echt heel erg pijn. Het zit niet mee, voor Beatrix. Raar is: zij valt altijd voorover. Dit is nu al de derde keer - waarvan het naar buiten drong.

  @Royalvivian: waar haal je vandaan, dat het Huis den Bosch is? Wie weet waar en waneer het gebeurd is? Kan net zo goed in het buitenland gebeurd zijn en ligt Beatrix helemaal niet in NL. Vreemd vindt ik wel, dat waneer je zo een bericht naar buiten brengt - an de operatie al voorbij blijkt te zijn - het wel jammer is, dat er geen geruststellend woord over het verloop komt.

  Laten wij echt hopen, dat alles goed ging en zij nu heel veel lieve mensen om haar heen heeft, die voor haar heel goed zorgen. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dan heeft ze toch een vreemde smak gemaakt, hopelijk gaat het snel weer beter met haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Susanne; Vivian heet letterlijk geciteerd wat er te lezen is op de site van het koninklijk huis. Ook is het te lezen op NOS.. Dus niks vreemds aan.....!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Jet: Nee, niet mee eens. "huiselijke kring", zegt alleen dat de val in een van haar huizen gebeurd is, of van familieleden, of vrienden,vriendinnen, kennissen etc.. ergens op de wereld. Daar ging het vreselijk mis in de nacht van zaterdag op zondag, wat een haastig bezoek aan een ziekenhuis vereiste met de daaropvolgende jukbeen operatie. Nu dat transport zonder problemen mogelijk is-terug naar Huis den Bosch naar de artsen die haar vertrouwen hebben en die ook uitgerust zijn HKH Prinsess Beatrix met al de nodige beveiliging er om heen te kunnen opneemen - zonder lastige pottenkijkers! Denk dat het heel normaal is, dat waneer Beatrix buiten eigen huis een ongeluk heeft zij niet echt wil, dat die mensen daardoor onder de aandacht komen. Of niet? Verder sterkte en beterschap van mijn kant aan Beatrix.

  BeantwoordenVerwijderen