DOE MEE EN WIN JAARBOEK ROYALS 2013! | De Oranjes

donderdag 19 september 2013

DOE MEE EN WIN JAARBOEK ROYALS 2013!“Het Jaarboek Royals 2013 brengt met ruim 180 kleurenfoto´s een veelbewogen royaltyjaar prachtig in beeld. Het absolute hoogtepunt is natuurlijk de troonswisseling van 30 april 2013. De maanden daaromheen stonden ook in het teken van de laatste optredens van Beatrix als staatshoofd en de eerste officiële handelingen van Willem-Alexander en Máxima als de nieuwe koning en koningin; het boek sluit af met de eerste Troonrede van Willem-Alexander op Prinsjesdag. Maar ook in buitenlandse royaltykringen was er volop nieuws, zoals de geboorte van George van Cambridge in Engeland, het huwelijk van de Zweedse prinses Madeleine en het twintigjarige jubileum en aftreden van de Belgische koning Albert. Al met al biedt Jaarboek Royals 2013 een schitterende dwarsdoorsnede van het royalty-nieuws van de periode oktober 2012 tot en met september 2013, met schitterende foto’s van vele toonaangevende ANP-fotografen.”

RoyalfanVivian mag 5 exemplaren van dit boek weggeven! 

Wil je ook kans maken? Raad dan door wie onderstaande prinsjesdagjurken werden gedragen en in welk jaar. Stuur antwoorden, naam én adres op naar viviankramer@hotmail.com met als onderwerp: Jaarboek Royals 2013. Dit kan t/m 17 oktober. Winnaars krijgen op 18 oktober bericht.


11 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer een schitterende quiz samengesteld. Het boek lijkt me erg mooi, maar het is wel een heel werk om de antwoorden te zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke prijsvraag.. Ondertussen op 3 na alles kunnen achterhalen, maar is inderdaad een hele klus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo ik heb alle antwoorden kunnen vinden, een hele leuke quiz! Niet te veel werk..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo ik ben druk bezig, ik kan alleen helaas de laatste niet vinden, nog maar even door zoeken dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook aan het zoeken! Heb er al een heel aantal;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als het goed is heb je mijn goede ;-) antwoorden binnen!

  BeantwoordenVerwijderen