Prinsessen bij intocht Sinterklaas in Scheveningen - 2012 | De Oranjes

zaterdag 17 november 2012

Prinsessen bij intocht Sinterklaas in Scheveningen - 2012

Sinterklaas is weer in het land. Natuurlijk hebben de prinsesjes hem ook dit jaar weer verwelkomd in de haven van Scheveningen.

Rond kwart over elf vaarde pakjesboot 070 de haven binnen, extra feestelijk omdat het de 65e keer is dat de Sint in Scheveningen aanmeerde. Eenmaal aan wal werd hij officieel ontvangen door burgemeester van Aartsen en de Spaanse ambassadeur.

Tussen alle mensen bevonden zich ook Prinses Máxima, Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane – die onder haar groene pietenmutsje een kort geknipte pony bleek te hebben..

Na een half uur in de kou kwamen de prinsessen eindelijk oog in oog met Sinterklaas en de Zwarte Pieten. Terwijl hun zakken gevuld werden met pepernoten, tilde Prinses Máxima haar jongste dochter op om even bij de Sint aan z’n schouder te hangen en hem eens van heel dichtbij te bekijken. Prinses Amalia en Prinses Alexia – die waarschijnlijk het ware verhaal over het bestaan van Sinterklaas wel weten – keken lachend toe.


Foto's: © PPE, http://www.ppe-agency.com/ 
Foto's: © RVD

10 opmerkingen:

 1. Amalia lijkt er elk jaar steeds minder zin in te hebben. Alexia heeft prachtig haar wat steeds meer oranje lijkt te worden. Ariane is echt super schattig met haar pieten mutsje. Leuk om hier foto's van te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft Alexia zelf haar haar geknipt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht ook meteen dat Ariane zelf in haar haar zou hebben geknipt ....
  Komt in de beste families voor! Leuke foto's die je hebt geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet erg wennen aan dat haar van Ariane.. Maar het blijft een lief meisje, ze zag er weer schattig uit, vooral met het pietenmutsje. Ik vind Alexia prachtig op de foto's staan, erg ontspannen ook. Wat worden de prinsesjes groot!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En Maxima maar hopen dat Ariane haar pietenmutsje zou ophouden... heerlijk dat ook een rinsesje gewoon kind is en lekker zelf haar haartjes een keertje knipt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit haar maakt van prinses Ariane echt een heel ander meisje.
  Ik vind haar nu ook echt meer een dametje worden.
  Hele leuke foto's, en jammer dat papa (Willem- Alexander) er niet bij was..

  BeantwoordenVerwijderen