Officieel bezoek aan Brazilië - V | De Oranjes

vrijdag 23 november 2012

Officieel bezoek aan Brazilië - VOp de laatste dag van het bezoek aan Brazilië werd een seminar bijgewoond over jachtbouw waarbij Nederlandse jachtbouwers hun deskundigheid presenteerden. Daarna werd oliemaatschappij Petrobás bezocht. Dit grote bedrijf heeft als voornaamste activiteiten het exploiteren, produceren en raffineren van aardolie. De prins en prinses waren ook getuige van het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen de Nederlandse Kredietverzekeraar Atradius en Petrobás.

Op het strand van Copacabana – een 4 km. lang strand in de vorm van een halve maan – werd teruggekeken op de afgelopen week. "Het was een dynamische reis en de toekomst zal moeten uitwijzen in hoeverre deze missie echt resultaat heeft gehad" aldus de prins. Voordat hij met zijn vrouw poseerde voor de fotografen, kocht hij eerst nog een nummerplaat met zijn naam erop en een Caipirinha – Braziliaanse cocktail. De palmbomen, het zand en de zee vormden hét decor voor een serie prachtige foto’s van de prins en prinses.

Waar kun je als mensen van Koninklijke bloede nou ook beter poseren dan op een strand met als bijnaam ‘Princesinha do Mar’ wat ‘Prinsesje van de Zee’ betekent…

Foto's: © PPE, http://www.ppe-agency.com/ 

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie foto's bij de palmbomen, zand, zee en wat zijn ze verliefd. Geweldig.Ze stralen helemaal. Ondanks de zorgen om Friso, gaan ze ook gewoon door, net als onze Koningin trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je er weer een prachtige banner voor gemaakt!! Die zijn opzich al een leuke traditie als je ze allemaal bij elkaar zou zetten! Ik vind de foto's op het strand inderdaad ook heel mooi. Wat leuk dat het strand een koninklijke bijnaam heeft..

    BeantwoordenVerwijderen