De Koningsdag van Graaf Claus en Gravin Leonore | De Oranjes

woensdag 4 mei 2016

De Koningsdag van Graaf Claus en Gravin Leonore

Ze zijn familie van elkaar, maar op Koningsdag zijn de levens van Amalia, Alexia en Ariane een wereld van verschil met die van hun nichtjes Eloise en Leonore en neefje Claus. Terwijl hun ouders, nichtjes én andere familieleden in Zwolle waren, reisden Graaf Claus en Gravin Leonore af naar Amsterdam om daar spulletjes te verkopen.


Prins Constantijn en Prinses Laurentien reisden samen met Koning Willem-Alexander en zijn gezin naar Zwolle waar Koningsdag 2016 gevierd werd. De kinderen van Constantijn en Laurentien hadden duidelijk geen zin om naar hun ouders en familie op tv te kijken, maar gingen richting Amsterdam met oud speelgoed. Claus droeg een oranje trui met oranje hoed en op zijn wangen waren Nederlandse vlaggetjes geschminkt. Leonore had een oranje cowboyhoed opgezet. Het is voor het eerst dat de kinderen van Prins Constantijn en Prinses Laurentien Koningsdag kunnen vieren. Tot vorige zomer woonden ze in Brussel en moesten ze gewoon naar school. Samen met een vriendje verkochten ze speelgoed op de vrijmarkt, maar Claus noemde de dag pas echt 'my lucky day' toen er een paar 'beroemdheden' langskwamen. Eerst ging 'Don de Gamemeneer' op de foto met Claus. Vervolgens kwam er ook iemand van het tv-programma Zapplive langs, die met Claus, Leonore en hun meegereisde vriendje op de foto ging. Helaas is er in de uitzending van zaterdag niets van terug te zien.

Leonore ook op Social Media
Ook Gravin Leonore blijkt zich op internet te hebben 'aangemeld'. (Eerder ontdekte ik al zus Eloise en broer Claus). Doorklikkend op haar account blijkt ze, net als Claus, verkering te hebben. Met vriendje Max gaat ze veelvuldig op de foto. Ook laat ze trots een beker zien die ze als tweede prijs won bij turnen in Haarlem.

1 opmerking: