Prins Constantijn in DWDD en Prinses Laurentien in Pauw | De Oranjes

woensdag 18 mei 2016

Prins Constantijn in DWDD en Prinses Laurentien in Pauw

Op de vooravond van hun 15-jarig huwelijk waren Prins Constantijn en Prinses Laurentien vanavond op tv. Ze waren allebei op het Westergasfabriekterrein, maar schoven ieder bij een ander tv-programma aan. Prins Constantijn was te gast in De Wereld Draait Door, en Prinses Laurentien, die gisteren ook al in Koffietijd was, zat nu bij Pauw.
Prins Constantijn, zelfstandig adviseur in bedrijfsinnovatie en mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe, was samen met Neelie Kroes in De Wereld Draait Door om te praten over het Startup Fest Europe. Vanaf volgende week kunnen startups, investeerders, ontwikkelaars en bedrijven elkaar ontmoeten op dat evenement. Na het gesprek met Constantijn volgden nog wat andere gesprekken aan tafel. Aansluitend schoof Sander van de Pavert, de man achter 'Willy', aan. Hij heeft, naar aanleiding van de Week van het Luisterboek, het Luistergeschenk: ‘Willy haalt alles uit de kast’ gemaakt. Er werden enkele - al bekende- Lucky TV momenten van Willy getoond en fragmenten uit het luisterboek. De aanwezigheid van Prins Constantijn zorgde ervoor dat presentator Matthijs van Nieuwkerk de prins confronteerde met de grappen over zijn familie. Constantijn, die zijn lachen moeilijk kon inhouden, hield wijselijk zijn mond. Doorvragend vertelde Prins Constantijn niet te weten of zijn broer de filmpjes leuk vind. "We praten niet zo vaak over dit soort dingen. Het is gewoon grappig, dus kan me voorstellen dat hij erom kan lachen." aldus de prins. Met een gesigneerd exemplaar van 'Willy haalt alles uit de kast' vertrok Prins Constantijn uiteindelijk naar huis. Drie uur later verscheen ook op NPO 1 Prinses Laurentien in het tv-programma Pauw. Gisteren waren Prinses Laurentien en Jeroen Smit al bij Koffietijd om te praten over hun nieuwe boek, nu ging mediatour verder bij Pauw. In ‘Nog lang en gelukkig’ praten ze met leiders uit de politiek en het zakenleven over verschillende dilemma’s. Ook Neelie Kroes, die een paar uur eerder met Prins Constantijn in DWDD was, is geïnterviewd voor het boek. Jeroen Pauw las het stuk voor. Ook onder andere Frans Timmermans en Paul Polman (CEO van Unilever) komen aan het woord in het boek.


Door de aanwezigheid bij tv-programma's leren we de prins en prinses veel beter kennen. Ze kunnen allebei op een interessante manier vertellen waar ze mee bezig zijn en wat ze belangrijk vinden. Wat mij betreft mogen ze dat nóg vaker doen!

1 opmerking:

  1. Wat leuk; heb het niet gezien, maar kon het hier nooi terugzien

    BeantwoordenVerwijderen