Hond gezin Prins Constantijn heet Django | De Oranjes

zaterdag 28 mei 2016

Hond gezin Prins Constantijn heet Django

Begin april stelde Graaf Claus-Casimir een Labrador puppy op internet voor, als de nieuwe huisgenoot van het gezin. Door de zwart-wit foto was niet te zien welke kleur het hondje heeft, en ook de naam bleef onbekend. Maar nu Prinses Laurentien op de voorkant van tijdschrift Vorsten staat mét de bruine Django is alles duidelijk. "Onze nieuwe hond" schreef Graaf Claus-Casimir op zijn account op Social Media. De tekst werd begeleidt door een foto van een Labrador puppy die door een van zijn huisgenoten vastgehouden wordt. Vanwege haar 50e verjaardag staat er nu in tijdschrift Vorsten een interview met Prinses Laurentien. Voor het interview zijn enkele nieuwe foto's gemaakt. Laurentien poseert met Django, en op één van de foto's ook met Leonore erbij. Om zijn nek heeft Django een hondenband hangen met daarop zijn naam. Ook in het interview komt de nieuwe pup aan bod. De naam Django is verzonnen door de kinderen, en het betekent 'de wakkere'. "Je kunt niet anders dan met hem knuffelen" aldus de prinses die in het interview opvallend vaak 'het moet kloppen' zegt. Omdat hij nog niet te lang alleen kan blijven, gaat Django mee naar het kantoor van de prinses.

Het tijdschrift vind Laurentien's antwoord 'Ik heb nog nooit een selfie gemaakt' het bijzonderst. Dit citaat staat dan ook op de voorkant. Het is triest dat het fenomeen 'selfie' blijkbaar zo belangrijk is geworden en dat het al 'abnormaal' is dat je er net als Laurentien (en RFV) niet aan meedoet. Tegen haar kinderen, die aan hun Social Media accounts te zien, wel veel selfies maken, zegt Laurentien wel eens dat ze een foto in hun hoofd moeten maken. Daarmee wil ze zeggen dat we als maatschappij een beetje doorschieten in het willen vastleggen. Verder staan er in het interview nog wat nieuwtjes die nog niet bekend waren. Zo gaat Claus-Casimir na de zomervakantie naar het Vrijzinnig- Christelijk Lyceum, waar ook zijn vader en ooms naartoe gingen vroeger.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk hondje is het, en dus waarschijnlijk geen kind van Nala & Skipper, want die zijn zwart.. Ik zag de foto's in de Vorsten in de winkel, mooi zijn ze. Ik maak eigenlijk ook geen selfies en ik ben het wel eens met prinses Laurentien dat je foto's in je hoofd moet maken (helaas ben ik erg slecht in onthouden en wil daardoor alles vastleggen, het zij opschrijven of op beeldmateriaal.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik ook hoor! Fotograferen is een echte hobby van me. Ik fotografeer van alles, behalve mezelf :P

   Verwijderen
 2. Haha en dames zijn altijd zo ijdel? Maar eh Vivian mijn complimenten voor het geweldige speurwerk dat je doe, om een beetje meer zicht in het leven van de Oranjes te komen. Zelf heb ik het ooit bij de Zweden gedaan (wat niet zo heel erg moeilijk is op FB en dergelijke). Maar mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen