Koningin Máxima bij start 'Kansen Krijgen Kansen Pakken' | De Oranjes

donderdag 19 mei 2016

Koningin Máxima bij start 'Kansen Krijgen Kansen Pakken'

Koningin Máxima was vanmiddag in Utrecht aanwezig bij de start van de landelijke activiteitenweek 'Kansen Krijgen Kansen Pakken'. 
Foto: ROYALDUOKansen Krijgen Kansen Pakken' bestaat uit een documentaire drieluik (NTR), educatieve clips en landelijke activiteiten. Dit initiatief van regisseur Ireen van Ditshuyzen en producent MOONDOCS gaat over jonge Nederlanders die zijn geworteld in de Nederlandse samenleving en tegelijk hun afkomst en culturele identiteit koesteren.

Tijdens de opening kreeg Máxima al een gedeelte van de documentaire te zien. Ze moest daarbij goed haar hoofd omhoog houden, aangezien ze de grote rode hoed weer droeg die haar hele gezicht kan bedekken. Daarna ging ze zelf ook in gesprek met studenten van MBO Utrecht over de thematiek van 'Kansen Krijgen Kansen Pakken', die nu vooral de kans pakten om met de Koningin op de foto te gaan. De RVD is duidelijk nog niet gewend aan dit soort foto's op de website van het Koninklijk Huis. Ze noemen het fenomeen van tegenwoordig geen selfie maar 'seflie'.

Foto: ROYALDUO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten