Koninklijk paar dineert met Corps Diplomatique | De Oranjes

donderdag 19 mei 2016

Koninklijk paar dineert met Corps Diplomatique

Vanavond vond het traditionele diner plaats in het Koninklijk Paleis in Amsterdam met het Corps Diplomatique. Van de Koninklijke familie waren behalve gastheer Koning Willem-Alexander en gastvrouw Koningin Máxima, ook Prinses Beatrix en Prinses Margriet aanwezig. Het diner vindt ieder jaar plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken. Dit jaar had het diner het thema ‘Internationaal recht’, wat waarschijnlijk ook uit een Internationaal GErecht bestond. Om die reden waren ook vertegenwoordigers van internationale organisaties, gezeteld in Nederland, en Nederlanders die actief zijn op dit terrein genodigd. Koning Willem-Alexander hield een toespraak.

Omdat het Koninklijk gezelschap zich nog om moest kleden in het paleis, arriveerden ze aan het einde van de middag al. Toen het feest voorbij was, kwamen ze in hun galakleding weer naar buiten. Koningin Máxima bleek de rode jurk weer aangetrokken te hebben die al tien jaar oud is en dus nog steeds past..

2 opmerkingen:

  1. heb Pieter van Vollenhoven op geen foto gezien?Jullie wel? Maar mooi hoe de dames er uitzagen... prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die was er inderdaad niet bij. Gebeurd wel vaker dat zijn komst wel aangekondigd is, maar hij er uiteindelijk niet bij is. Zal het bericht aanpassen.

      Verwijderen