Willem-Alexander 42 jaar! | De Oranjes

maandag 27 april 2009

Willem-Alexander 42 jaar!

Trakteert moeder Beatrix ons vandaag op een koning?


Wa2Kroonprins Willem-Alexander viert vandaag zijn 42e verjaardag! De prins viert z’n verjaardag thuis op Villa Eikenhorst met z’n vrouw en dochters. Dit stukje tekst is overal iedere keer hetzelfde… ‘prins is jarig en viert het thuis.’
De geruchten dat er dit keer nog iets anders gaat gebeuren nemen echter toe. Als we ’t allemaal moeten geloven zou vandaag de koningin op de tv verschijnen met het bekend maken van haar aftreden. Beatrix was namelijk zelf ook 42 jaar toen zij de troon besteeg, en haar moeder Juliana óók net als Beatrix 71 jaar toen ze troonsafstand deed – of dit redenen voor koningin Beatrix zijn om er dan ook maar op haar 71e mee te stoppen zullen we vandaag wel of niet merken..


Willem IV , Willem-Alexander, gefeliciteerd!


7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en geniet van je gezin, zolang het allemaal nog kan. En wat de speculatie betreffen. We wachten het gewoon af. Ik denk wel dat het een goede koning zal zijn, maar Beatrix doet het toch ook nog erg goed. Ik gun ze de rust met al haar kleinkinderen, maar het is en blijft haar beslissing, wanneer ze haar aftreden bekend maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Ik zou het erg leuk vinden als de troonafstand vandaag bekend word gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de verjaardag van onze prins en donderdag met onze Koningin. Kanjers allemaal.
  Ik vind dat Beatrix nog niet hoeft af te treden. Zij doet het prima en dan kunnen W.A. en Maxima met hun kinderen nog even genieten. En misschien nog een vierde kind? je weet maar niet, zou toch leuk zijn.
  Ik heb trouwens genoten van de kwis van de EO mooie plaatjes en foto's en een goede test hoeveel ik wist.
  Succes . H.G. Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik denk zomaar dat Beatrix nog wel een paar jaartjes wacht. Er waren toch zowieso tot 2010 staatsbezoek gepland?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prinses Louise8 mei 2009 om 10:54

  Late felicitatie van mijn kant maar niet minder gemeend. Als de tijd daar is zal hij naar ik verwacht een goede koning zijn!

  BeantwoordenVerwijderen