Oranje nieuws - 10 april 2009 | De Oranjes

vrijdag 10 april 2009

Oranje nieuws - 10 april 2009

Ariane 2 jaar!
…nieuwe foto’s?


Prinses_arianePrinses Ariane viert vandaag haar 2e verjaardag! Het is al weer 2 jaar geleden dat Oranjefans – zoals ik- zenuwachtig op hét bericht zaten te wachten nadat eerder die dag was aangekondigd dat Máxima opgenomen was in het ziekenhuis… de 1e log over haar geboorte had ik zelfs al in klad staan , en op het moment dat op tv gezegd werd ‘Máxima is bevallen van een meisje’ hoefde ik alleen nog maar ‘meisje’ te typen en kon er gepubliceerd worden. Het volgende waar je naar toeleeft, zijn de 1e foto’s…die vader Willem-Alexander gelukkig vrij snel liet vrijgeven. De volgende dag sta je als Oranjefan vroeg op uit bed om met beschuit met muisjes voor de tv te gaan zitten en de vertederende beelden van een trotse vader die het kersverse prinsesje toont over je heen te laten komen… Alle ‘spanning’ gaat pas weer weg nadat dan uiteindelijk na enkele dagen – wat jaren lijken- de namen van het prinsesje bekend worden gemaakt. En nu 2 jaar later zit ik weer een beetje in ‘spanning’ , zouden Willem-Alexander en Máxima er een traditie van gemaakt hebben en bij de 2e verjaardag van hun dochters foto’s vrijgeven? Prinses Amalia’s 2e verjaardag werd in Argentinië gevierd met een fotosessie, en op prinses Alexia’s 2e verjaardag vond er ook een fotosessie plaats. Dit keer in de Paardenstallen van Noordeinde. Op de 1e verjaardag van Alexia werden foto’s vrijgegeven, en op de 3e en 5e verjaardag van Amalia werden foto’s vrijgegeven. Het is dus een beetje een ‘wel - niet’ verhaal en dat maakt het extra spannend of we vandaag wederom verrast zullen worden met een schattige fotoserie!


Ariane, gefeliciteerd!


Prins Floris 34 jaar


PrinsflorisOok Prins Floris is vandaag jarig, hij wordt 34 jaar. Samen met zijn vrouw Prinses Aimée en dochter Magali wonen ze in Amsterdam. Deze zomer breidt het gezin zich uit met een broertje of zusje voor de kleine Magali.
Floris leeft een vrij ‘normaal’ leven. Hij werkt bij de ABN AMBRO , is geen lid van het Koninklijk Huis en heeft weinig tot geen representatieve taken. Op Koninginnedag ontbreekt hij nooit, maar of hij dit jaar met de hoogzwangere Aimée aanwezig is, zonder Aimée, of helemaal niet, is niet bekend. Floris, gefeliciteerd!


Amalia eerder naar groep 3


00amalia_186779h Prinses Amalia is een slimme en vlotte leerling! Ze mag na de zomervakantie samen met nog wat medeleerlingen die ook samen met Amalia al vervroegd naar groep 2 gingen, nu vervroegd naar groep 3 van de Bloemcampschool in Wassenaar.


© Royalfanvivian

Foto's: RVD

17 opmerkingen:

 1. Beide van harte gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd en maak er een leuke dag van.
  groetjes jeffrey, zoon van anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kleine prinsesjes worden groot, wat gaat dat snel zeg! Ik hoop op foto´s, maar zoals je al zegt, er zijn tekenen dat ze gaan komen, maar niks is zeker... Gefeliciteerd, ook voor Floris!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei, van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat er echt leuke foto's worden vrijgegeven.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop zo dat er foto's komen! Dan hebben we van alle prinsesjes van hun 2e jaar foto's! Is afwachten! Gefeliciteerd in iedergeval!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop ook op nieuwe foto's! Allebei van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, het zou super zijn als we nieuwe foto's kregen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. amalia is dus echte een slimme leerling net zoals mijn zusje die is ook vervroegd naar groep 2 gegaan en gaat naar de zomervakantie naar groep 3! Ariane en Floris gefeliciteerd! Ik hoop op nieuwe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. van harte gefeliciteerd!
  wat ontzettend snel van amalia!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lueke log! Ik ben heel erg benieuwd! Ariane en Floris, van harte gefeliciteerd! Leuk dat Amalia naar groep drie mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoop dat er nieuwe foto's komen, het zou wel heel er leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. gefeliciteerd! en ik hoop met je dat er foto's komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. gefeliciteerd!!! leuk dat amalia nu al naar groep 3 mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beide hartelijke gefeliciteerd! Amalia wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gelukkige verjaardag aan allebei ! Mooie foto in het zwart-wit van Alexia en WA !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. super leuk gefeliciteerd
  amalia is egt knap!!!

  BeantwoordenVerwijderen