Staatsbezoek Zweden aan Nederland - dag 3 | De Oranjes

donderdag 23 april 2009

Staatsbezoek Zweden aan Nederland - dag 3

Staatsbezoek_zweden


De laatste dag van het Staatsbezoek vond plaats in Groningen. Koningin Beatrix was met het Zweedse paar meegereisd en samen bezochten ze in Delfzijl een 3D-presentatie over de toekomst van de haven van Groningen. Vervolgens konden ze even uitrusten op een boot, maar bij het bedrijf BIO MCN gearriveerd was daar al weer een einde aan gekomen. In dat bedrijf kregen ze uitleg over de productie en toepassingen van bio-methanol.


Geluncht werd er op het provinciehuis in Groningen, daarna wandelden Beatrix, Carl Gustaf, Silvia en gevolg naar het gebouw van de Rijksuniversiteit waar ze verschillende faculteiten bezochten en korte ontmoetingen met studenten hadden.


Foto's: Wandelen.. - De koning en de koninginnen - In de Rijksuniversiteit - Witte en roze koninginFoto's: ©  Sander Kok Overname verboden!


Helaas is er altijd weer een tijd om te gaan, en dat was vanmiddag op Groningen Airport.. Na een afscheidceremonieel vlogen Carl Gustaf en Silvia vanaf daar weer terug naar Zweden..en Koningin Beatrix naar Den Haag..Foto's: ©  Sander Kok Overname verboden!2 opmerkingen:

  1. Zal mij benieuwen wat voor leuke log je er weer van maakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk weer deze log. Zo'n staatsbezoek is ook zo weer voorbij, je kijkt er allemaal naar uit en weg is het al weer.
    Ging de koningin echt met het vliegtuig richting Den Haag of is dat zomaar een woordspeling van jou, Vivian?
    Als dat echt zo is vind ik dat een behoorlijke geldverspilling!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen