Koningin gezien! – door een autoruitje..maar wel op maar een metertje afstand! | De Oranjes

zaterdag 25 april 2009

Koningin gezien! – door een autoruitje..maar wel op maar een metertje afstand!

Koningin Beatrix kwam vanmiddag naar Wilhelminadorp ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van de Maatschap Wilhelminapolder. Omdat dit voor mij dichtbij is, kon ik eindelijk na bijna een jaar de Koningin weer eens zien ! Helaas stapte ze niet uit de auto voor het publiek, maar reed langs en zou uitstappen bij het gedeelte waar je als publiek niet mocht komen. Toen ze voorbij was gereden en het publiek ineens wel de weg in mocht , ben ik ook voor het eerst van m’n leven maar eens gaan rennen, maar iedereen werd al gauw door politie’s tegengehouden, dus was er niks meer te zien van koningin Beatrix die uit zou stappen.


Toen ben ik richting Wolphaartsdijk gegaan, waar ze in ‘Kunsstation Hongersdijk’ een kunstproject opende. Ook dit keer kwam ze per auto langs – gelukkig stapvoets dus kon haar wel goed zien!- en stapte aan de achterzijde van de schuur ergens in zodat er ook dit keer voor publiek niks te zien was. Bij het vertrek reed de auto gelukkig heel langzaam en had de koningin het raampje opengedraaid! Op dat moment heb ik nog maar eens een stap naar voren gedaan en er was nog minder dan een meter tussen de koningin en mij! Ze zwaaide en daar heb ik nog een foto van weten te maken – de enige foto van onderstaande foto’s die nog een beetje gelukt is. Als ze de volgende keer in de buurt komt, hoop ik dat ze ietsje minder lui is als dit keer en een eindje loopt... We zullen het er maar op houden dat ze nog moe was van het Staatsbezoek..


Maar over het algemeen was het weer een leuk dagje! Ik heb de koningin toch 3 keer goed gezien, ook al zat ze in de auto.


Foto’s:


Beatrix_wilhelminadorp

13 opmerkingen:

 1. Hoi Vivian,
  Leuke foto's heb je nog kunnen maken van de koningin in de auto! Dat is mij nou weer niet gelukt ;-)
  Ik heb nog wel wat foto's gemaakt bij het opstijgen van de helicopter, die heb ik je gemaild, misschien vind je het leuk om die ook te gebruiken?
  Groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk zeg! Echt geweldig dat je nog foto s hebt kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je de Koningin van zo dichtbij hebt kunnen zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's zijn best goed gelukt hoor! Vooral de laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zag er wel mooi uit volgens mij, ken ik die hoed ergens van? Vooral je laatste foto is erg mooi, leuk dat je erbij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's heb je gemaakt. Ze staat er heel duidelijk op !
  Ik vind jouw lay-out trouwens wel mooi, dat knaloranje kleurtje past er gewoon bij :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's heb je gemaakt!! Wat gaaf dat je ze nu zelf eens in levende lijve mocht zien. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Onwijs gaaf, haha. Eerste keer voor jou: rennen. Ik doe het soms :P.
  Quiz uitslag op mijn weblog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie foto's!! leuk dat je de koningin gezien hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Al is ze dan niet uitgestapt, je hebt de koningin gezien en toch nog mooie foto's gemaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je de koningin 3x gezien hebt... Leuk is dat he, als ze zo dichtbij je woonplaats komt. En je foto's vind ik leuk, zelfgemaakte foto's zijn eigenlijk altijd uniek:)

  BeantwoordenVerwijderen