Oranje nieuws, 31 maart en 1 april 2009 | De Oranjes

woensdag 1 april 2009

Oranje nieuws, 31 maart en 1 april 2009

Koningin bezoekt bloemige basisschool
..kinderen alles behalve enthousiast over bezoek Beatrix


Koningin Beatrix had dinsdag zin om weer eens even terug te keren naar een basisschool. Ze bezocht de openbare basisschool de Bloemhof in Rotterdam. Daar kreeg ze een rondleiding en voerde gesprekken met leraren en ouders. De gesprekken gingen over de vakken, taal, rekenen en de spannende Citotoets. De kinderen leken het niet bijzonder te vinden dat de Koningin van Nederland in hun lokaal stond te kletsen…, zij speelden liever met het speelgoed of waren gehoorzaam bezig aan een opdracht.


Koningin_bloemhof


Foto’s: http://www.minocw.nl/


Koningin ontvangt president Karzai


De Afghaanse president Hamid Karzai was voor een eendaagse conferentie in het World Forum in Nederland, hij nam dinsdag meteen de gelegenheid om even bij de Koningin op visite te gaan.

Fotolinks: Hallo ! lang geleden! - Poseren.. - 'Dus ik liep de hond uit te laten en toen..' 
Máxima ontvangt Ban Ki-moon


En terwijl de Koningin president Karzai ontving op Paleis Huis ten Bosch, ontving Prinses Máxima Secretaris-generaal Ban Ki- moon in haar werkkamer op Paleis Noordeinde. De 2 zijn geen vreemden voor elkaar, ze hebben elkaar al meerdere keren ontmoet.


Foto: KLIK
Margriet bezoekt zorgbegeleiders bijeenkomst in Friesland


Dinsdag bezocht Margriet de werkconferentie ‘Als werkbegeleider competent’ in Heerenveen. Het was een bijeenkomst met als doel de begeleiders uit de Zorg in Friesland wat meer kennis te geven op het gebied van competentiegericht opleiden en begeleiden. De zorgzame lieve Prinses Margriet mocht niet ontbreken.


Margriet_heerenveen


Foto’s: feannijs.punt.nl


Máxima opent Colourful Business Event


Prinses Máxima opende vandaag in Ahoy Rotterdam het Colourful Business Event. Dat is een evenement die zich richt op ondernemers met culturele achtergronden, vrouwen, starters en zelfstandigen zonder personeel. Máxima mocht op een knop drukken waardoor de nieuwe website van de stichting in gebruik werd genomen, en haar eigen handen waren ook erg ‘Colourful’ haar nagels waren weer mooi rood gelakt, en op haar hand had een van haar dochters een vlindertattoo geplakt.


Fotoserie:KLIKKEN MAAR.. 


© Royalfanvivian

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je leuke onderschriften bedacht bij de foto's van de koningin.
    Maxima ziet er leuk gekleed uit maar het lijkt wel of ze haar haren steeds slordiger heeft zitten!

    BeantwoordenVerwijderen