Oranje nieuws - 3 en 4 april 2009 | De Oranjes

zondag 5 april 2009

Oranje nieuws - 3 en 4 april 2009

Pieter ‘bekroond’ met officierskruis ' nummer 40’


Prof.mr. Pieter van Vollenhoven ontving gisteren , vrijdag 3 april, een officierskruis met het cijfers 40, hij ontving dat omdat hij nu 40 jaar reserveofficier is en de rang van kolonel vervuld. De uitreiking vond dan ook plaats op vliegbasis Gilze-Rijen


Laurentien viert feestje ‘Tot Nut van ’t Algemeen’ mee


Prinses Laurentien was vanmiddag in het Nationaal Onderwijsmuseum in Rotterdam aanwezig bij de viering van het 225-jarig bestaan van Maatschappij ‘tot Nut van ’t Algemeen’. Ze nam daar een eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst en hield ook nog een toespraak. Dat de Prinses zin heeft in de zomer liet ze merken door in een zomerse outfit te verschijnen.©  Foto's: Francine, http://koninklijkegezinnen.punt.nl/


Overname verboden! 


Willem-Alexander en Máxima bij première MAPENZI TAMU in Amsterdam


Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima – in een half afgesneden jurk- woonden vanavond de première bij van de voorstelling MAPENZI TAMU in het Amsterdam RAI Theater. De opbrengsten van deze theater-tournee gaan naar het doel , ‘Dagoretti Child In Need-project’


Fotolinks: Op de rode loper - Verliefd paar met een oranje roos.. 


Pieter bekijkt sterren in Amsterdam


Prof.mr. Pieter van Vollenhoven was vanavond aanwezig bij de viering van het internationale jaar van de Sterrenkunde in science center NEMO in Amsterdam. Pieter is tevens Nederlands Ambassadeur van het Internationaal Jaar van de Sterrenkunde.


Foto's : Pieter houdt toespraak - Genietend


© Royalfanvivian

11 opmerkingen:

 1. Wat zagen WA en Max er mooi uit zeg, vooral maxima echt chique!! Leuke fotos van Laurentien, als je er nog van mij wilt hebben hoor ik het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat laat ik graag aan jou over...ik hou niet zo van bedelen...vind ik brutaal..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat Maxima er echt vreselijk ordinair uitziet! Zo´n halve jurk die als een gordijn om haar heen hangt en die afschuwelijke slordige haren... Gewoon te erg voor woorden. Ze zou zo achter de ramen kunnen!
  Laurentien zag er wel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is haar keuze wat ze nu draagt maar ze slaat hier totaal de plank mis
  Alleen de schoenen zijn mooi de rest is een echte prinses, onwaardig....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk foto's van Laurentien!
  Wat een vreselijk jurkje had Máxima aan, op zich is 'ie wel grappig, maar 't ziet er echt uit alsof ze te weinig geld had om een fatsoenlijke jurk van die lap stof te laten maken.
  Daarom heeft ze 'm vast maar zo om zich heen gewikkeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. laurentien en maxima zagen er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend ordinair wat prinses maxima aanhad.. Als ze haar haar niet zo slierig had hangen was het plaatje zowiezo al anders geweest...
  Vind lang geleden dat maxima echt een mooie outfit aanhad..
  Royalfanvivian.. Ga zo door met je site.. vind het knap dat je altijd actueel bent.. met koninklijk nieuws, gebeurtenissen e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prinses Laurentien zag er super uit! Máxima vind ik apart, vooral make-up erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pieter zag er netjes uit! Laurentien vond ik deze keer niet echt mooi gekleed en de outfit van Máxima vond 'k eerlijk gezegd niet koninklijk, nogal ordi eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen