Prinsessenjurkjes Quiz | De Oranjes

dinsdag 27 juli 2010

Prinsessenjurkjes Quiz

19 april werd de laatste quiz (over Koninklijke treinen) geplaatst, daarom wordt het nu wel eens tijd voor een nieuwe quiz! Het niveau van de vorige quiz lag voor veel mensen erg hoog, wat ook te zien was aan het beperkt aantal deelname.. Goed nieuws..dit keer kan íedereen mee doen want we gaan lekker simpel jurkjes van prinsesjes raden! – Variërend van 1883 t/m 2010..


Onder ieder hapje jurk staat een nummer.., Noem bij ieder nummer de prinses , het jaartal en de gelegenheid waarbij het gedragen werd. (Voorbeeld: 1. Alexia, fotosessie – 2006) Voor ieder goed antwoord van de jurkjes die in zwart/wit afgebeeld staan deel ik 4 punten uit, en voor de jurkjes in kleur 1 punt. In totaal zijn er dus 90 punten te behalen..
T/m 19 september 2010 kun je meedoen door de antwoorden naar royalfanvivian@hotmail.com  te sturen! (Zet als onderwerp wel: ‘Prinsessenjurkjes Quiz’ )
N.B. Momenteel hebben alleen Amalia, Alexia en Ariane de titel ‘prinses’ maar tussen deze jurkjes kan ook best een jurkje van Gravin Eloise of Felicia van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven zitten. Voor ’t gemak kreeg deze quiz de titel ‘prinsessenjurkjes’..


Succes!KLIK HIER VOOR DE UITSLAG VAN DE KONINKLIJKE TREIN QUIZ!

11 opmerkingen:

 1. Als je niks beters kunt verzinnen..... Je zou er koppijn van krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, Vivian, het moet een groot werk geweest zijn om deze puzzel te maken! De gekleurde jurkjes zal ik nog wel kunnen raden, maar de grijze plaatjes zal een grotere klus worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Royalty Europa: Tja, sommige mensen zijn ook nooit tevreden.. te moeilijk, te veel, te saai..
  Ik ben ook meer voor de 'vragen quizzen' maar dacht doe dit even voor de afwisseling en de liefhebbers van dit soort quizzen met plaatjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil wel mee doen, binnenkort krijg je mijn antwoorden... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je de quiz wat makkelijker hebt gemaakt! Nu kan ik ook meedoen. De gekleurde jurkjes zijn voor mij nog wel te doen, de zwarte/grijs/witte wat minder. Maar ga het proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt ook meedoen als je bijv. maar 1 jurkje weet.. voel je niet verplicht ze alle 45 (dat zijn er nogal wat) te maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk een keer quiz met plaatjes. Niet dat ik hier erg voor ben, maar ja om al je lezers tegemoet te komen, een keer een plaatjes quiz. en om iedereen het naar zijn zin te maken, lukt toch niet. Zodra ik ze allemaal, dan komen ze vanzelf naar je toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Na m'n vakantie ga ik zeker de moeite nemen om deze quiz te maken! Erg leuk istie, maar wel veel werk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hij is lastig want de prinsesjes en gravinnetjes dragen geregeld dezelfde kleding!! mag je dan bijvoorbeeld of Luana of Zaria zeggen of telt dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja,als ze hetzelfde gedragen hebben mag dat uiteraard ook!

  BeantwoordenVerwijderen