Koninklijk paar bij opening Holland Festival 2014 | De Oranjes

zondag 1 juni 2014

Koninklijk paar bij opening Holland Festival 2014

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima woonden vanavond de openingsvoorstelling van het Holland Festival bij. 

De 67e editie van het Holland Festival vind plaats van 1 tot en met 29 juni 2014 op diverse locaties in Amsterdam. De openingsvoorstelling wordt altijd in Nationale Opera & Ballet gehouden. Het Koninklijk paar arriveerde rond kwart over zeven en kreeg een dansvoorstelling voorgeschoteld van het Belgische gezelschap Rosas in choreografie van Anne Teresa De Keersmaeker. De muziek van componist Gérard Grisey werd uitgevoerd door het Belgische ensemble Ictus, onder leiding van Georges-Elie Octors.

4 opmerkingen:

 1. Wat ben jij al vroeg met je verslagje, alhoewel ik zit ook al vroeg achter de computer. Maar goed, mooi verslagje van een mooie voorstelling. Heb gisteren het nog een stukje gezien bij het nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet nog wel een beetje bijgewerkt worden hoor :) En helaas krijg ik die foto's van Getty Images 9 van de 10 keer niet gecentreerd waar ik van baal. Maar goed, beter dan helemaal geen foto's..

   Verwijderen
 2. mooi zacht roze jurk heeft ze aan met de Mellerio sieraden? Kan iemand Willem Alexander vertellen dat zijn colbertzakje dicht zit...? dat geklooi met dat flapje altijd bij hem. Geef hem anders een cursus "waar laat ik me handen?"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen de broche komt uit de Mellerio set. Ja Willem-Alexander heeft wel een 'tic' met dat colbertzakje altijd :)

   Verwijderen