Koninklijk gezin bij huwelijk Juan Zorreguieta | De Oranjes

zaterdag 7 juni 2014

Koninklijk gezin bij huwelijk Juan Zorreguieta

Prinsesjes bruidsmeisjes 

Samen met Prinses Beatrix heeft het Koninklijk gezin vandaag in Wenen het huwelijk van Juan Zorreguieta - Máxima’s jongste broer - bijgewoond.

Zoals eerder gemeld waren de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane bruidsmeisjes. Gekleed als klassieke bruidskinderen, in een lange witte jurk met roze strik en een bloemenkrans in hun haar strooiden ze bloemblaadjes over het pasgetrouwde stel toen ze de Servitenkirche verlieten. Alleen Amalia vervulde al eens eerder deze rol. Als petekind van de Zweedse Prinses Victoria mocht ze in 2010 een van de bruidskinderen zijn op haar huwelijksdag.

Op Paleis Liechtenstein vond aansluitend de huwelijksreceptie plaats. Oostenrijkse media maakten foto’s van de gasten en het bruidspaar in en om de kerk. Ook schijnt Koningin Máxima voor de plechtigheid met haar dochters een toeristische wandeling door het centrum van Wenen gemaakt te hebben waar haar jongste broer in het dagelijks leven ook woont, werkt en zijn vriendin heeft ontmoet.

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we toch nog iets van d bruiloft meekrijgen. Jammer van de merkjes, waardoor het niet zo helder is, maar daar kun jij niets aan doen. Heel erg leuk en ook dat je dit hebt geplaatst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inmiddels een paar nieuwe fotolinks (zonder watermerk) toegevoegd, waaronder deze leuke: http://www.zimbio.com/pictures/nda9MzBdEBg/Juan+Zorreguieta+Andrea+Wolf+Get+Married+Vienna/A_YLre4b3bP

   Verwijderen
 2. Deze zijn inderdaad duidelijker. Bedankt voor het plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn inderdaad duidelijker. Bedankt voor het plaatsen hiervan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elma de Bruin-hoogeweij8 juni 2014 om 14:48

  Bedankt voor de leuke link, heel mooie foto's, was een koninklijk gebeuren zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat we zo mee kunnen kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze hadden een mooie dag en de prinsesjes zagen er mooi uit. Niet zo oudbollig wat je nog wel eens ziet in de koninklijke kringen. Maxima had een mooie jurk aan voor zover je het kan zien, alleen die cape... beetje overdone.
  Bruid zag er mooi zomers uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zagen de prinsesjes er geweldig uit als bruidsmeisjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn het 3 leuke prinsesjes... heel mooi die jurkjes met die bloemen in het haar. Prinses Beatrix blijft bloemen als thema in haar kleren 40 jaar of meer trouw..... zie de laatste foto hahaha prima oderwerp gekozen. Maar wat in hemels naam dacht Maxima bij die cape???!!!??? De jurk eeeeeen droom en dan dat sprookjes achtige lange ding erover heen?!? Jammer - echt jammer. Want verder was zij prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh die jurk van koningin Maxima, wat mooi..! En wat super leuk zagen de bruidsmeisjes eruit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een grootse bruiloft. Alles in gala. Alleen de diademen ontbraken. Grootser dan de bruiloft van WA en Maxima. Is de familie Zorreguieta zo vermogend of is broertjelief zo rijk geworden om dit allemaal te kunnen bekostigen. Of heeft Maxima (cq familie Oranje) wat toegestopt? Het is de fam. Z een beetje naar de bol gestegen, is mijn indruk. De banden tussen beide families is wel erg hecht als voormalig koningin aanwezig op de bruiloft van de broer van schoondochter. Hmmmm...... Carel Herman

  BeantwoordenVerwijderen