RFV foto's: Koningin bij uitreiking Four Freedoms Awards – 2012 | De Oranjes

zaterdag 12 mei 2012

RFV foto's: Koningin bij uitreiking Four Freedoms Awards – 2012

Koningin Beatrix woonde vandaag de uitreiking van de Four Freedoms Awards 2012 bij. 

De Four Freedoms Awards worden in de oneven jaren uitgereikt in New York, en in de even jaren in Middelburg, dus dit jaar was Middelburg weer aan de beurt.

Demissionair minister-president Rutte heeft de internationale Four Four Freedoms Award uitgereikt aan de assistente van oud-president Lula da Silva van Brazilië. Lula zelf kon om gezondheidsredenen niet naar Nederland komen om de onderscheiding in ontvangst te nemen. De Freedom of Speech Award ging dit jaar naar het televisiestation Al Jazeera, voor de inspanning om onafhankelijk nieuws te brengen en voor de inzet voor de vrijheid van informatie. De onderscheiding voor vrijwaring van angst werd uitgereikt aan de Iraakse vice-premier Al-Shahristani, voor zijn inspanningen bij de overgang van Irak van dictatuur tot democratie. De onderscheiding voor vrijheid van godsdienst werd uitgereikt aan aartsbisschop Bartholomeus van Constantinopel, de leider van de Oosters-orthodoxe kerk. En de  Indiase Ela Ramesh Bhatt kreeg de Freedom from Want Award- de onderscheiding voor vrijwaring van gebrek.

RoyalfanVivian was getuige van de aankomst wat – zoals altijd bij deze besloten bijeenkomst – snel verliep. Ondanks dat er pers en beveiligers in de weg liepen, kon ik Koningin Beatrix goed zien en zelfs nog wat foto’s maken:

Foto's: © Vivian Kramer - RoyalfanVivian 

5 opmerkingen:

 1. Je foto's zijn heel mooi geworden, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je de koningin gezien hebt! Mooie foto's, vooral de 2e! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je de koningin gezien hebt! Ze zag er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk dat je ooggetuige bent geweest van deze activiteit. Je hebt mooie foto's gemaakt en ik vind de outfit van de koningin erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. inderdaad, ondanks alle mensen er omheen, heb je hele mooie foto's kunnen maken van de koningin.

  BeantwoordenVerwijderen