Koningin opent nieuw gebouw ROC in Alkmaar | De Oranjes

vrijdag 14 november 2008

Koningin opent nieuw gebouw ROC in Alkmaar

Koningin Beatrix bezocht vanmiddag het nieuwe gebouw van het ROC Horizon College in Alkmaar dat zijn 10-jarig bestaan viert.


Dat er nu een nieuw gebouw geopend wordt is ook een onderdeel van de viering van het 10-jarig bestaan. De koningin luisterde eerst mee naar wat toespraken, en kreeg een film te zien – over het ROC. Gelukkig was er ook gewoon nog tijd om het schoolgebouw officieel te openen.
ROC Horizon College is een regionaal opleidingscentrum, gevestigd in Noord-Kennemerland en West-Friesland met vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend. De instelling bestaat sinds 1998 en heeft ruim 14.000 deelnemers (zowel jongeren als volwassenen) en 1200 medewerkers. Het ROC biedt ruim 250 opleidingen aan in het beroepsonderwijs en in volwasseneneducatie. Naast inburgeringcursussen, contractonderwijs en beroepsgerichte educatie, verzorgt het ROC voortgezet algemeen volwassenenonderwijs.


Foto’s:
Koningin met bloemetje
Uitleg bij wat computers
Naalden kijken

6 opmerkingen:

 1. Ik heb een nieuwe site samen met mijn nichtje Lisette. Dit is de site: http://nichtjesdelange.web-log.nl/. Kom je is langs? Ik hoop dat je de site ook bij je links zet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke fotos, beatrix zag er weer goed uit!!
  Een nieuwe quiz staat online op mijn site, ik zou het leuk vinden als je meedoet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste foto is erg leuk! Vind de hoed en stola erg leuk. Het pakje zelf vind ik niet zo mooi. ;)

  BeantwoordenVerwijderen