Oranje nieuws - 1 november 2008 | De Oranjes

zaterdag 1 november 2008

Oranje nieuws - 1 november 2008

'Speelgoed op Het Loo' geopend


Vanochtend openden Prins Maurits, Prins Bernhard vrouwen en kinderen de tentoonstelling: ‘Speelgoed op Het Loo’. Ook oma Prinses Margriet was meegekomen.
De kinderen vermaakten zich in de rode skelter van Willem-Alexander (gemaakt door Prins Claus) Felicia en Samuel durfden het wel aan er eens even in te zitten.Prins Maurits stond weer oog in oog met zijn blauwe vliegtuig, maar helaas past hij er niet meer in..
Foto's:
Felicia klimt in de auto
Samuel in de auto


Ook werd er een voorstelling met een kikkerpoppenspeler gegeven. De van Vollenhoven kinderen en andere kinderen beleefden veel plezier aan dit optreden.Foto:
Luisteren naar de kikker

Na afloop van de opening konden Anna en Isabella het niet laten naar de speelzolder van Paleis het Loo te gaan, om daar nog eventjes met hun eigen meegenomen –en veel interessantere- speelgoed te spelen. Sprookjesbarbies op mooie paarden met op de achtergrond een foto van een spelende Prinses Margriet in jongere jaren. Foto:
Anna en Isabella met barbies, koetsje, paarden


En een enorme fotoserie van 51 foto's: KLIK HIER!


Foto's van de aankomst en het vertrek:
Speelgoedloo
Dscn6779

Foto's: ©  Gerdine Kleermaker, Overname verboden!Foto's: ©  Marieke: http://royalfotograaf.web-log.nl/
Overname verboden!


Koningin opent jaar van de tradities
Sinterklaas op 1!


Door het ophangen van enkele theedoeken opende vandaag Koningin Beatrix in Hilversum de top 100 van Nederlandse tradities.
In de top 100 komen tradities voor, zoals beschuit met muisjes eten, oliebollen eten met oud en nieuw, Koninginnedag, maar op 1 staat: Sinterklaas! Koningin Beatrix kreeg de theedoek met ‘Koninginnedag’ erop als cadeautje mee naar huis. Foto:KLIK HIER

N12jpg
N14jpg
N21jpg

N27jpg_2 
N33jpg
Foto's: © Jan Stads / Nederlands Centrum voor Volkscultuur
Overname verboden!


Beatrix en de Rotterdamse Zuiderlingen


Na de was opgehangen te hebben in Hilversum ging Koningin Beatrix vanmiddag op de foto met 5000 Rotterdam Zuid bewoners , en nam het 1e exemplaar in ontvangst van het fotoboek ‘Rotterdam de Zuiderlingen’ Het fotoproject wat ruim een jaar geduurd heeft en foto’s in staan in groepsverband gebracht door bewoners en ondernemers.Foto's: ©  Marieke: http://royalfotograaf.web-log.nl/
Overname verboden!


© Royalfanvivian

10 opmerkingen:

 1. Leuke foto's ik ben ook benieuwd naar de andere foto's die er zijn gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er geweest en heb al verschillende foto's op m'n site staan. Je mag ze op de jouw site plaatsen ;) Meer foto's van mij volgen zo snel mogelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die foto's! je ebnt er zelf niet geweest? Ik wel! Je mag ze wel plaatsen, als je het maar vermeldt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve foto's! Ik ben ook naar Apeldoorn geweest, en heb leuke foto's kunnen maken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je zegt dat de kinderen op de opening van SpeelGoed op het Loo ook met hun eigen, veel interessantere speelgoed spelen, dat klopt niet.......op het paleis is een speciale speelhoek voor de kinderen die naar de tentoonstelling komen met speelgoed van Lego, Jumbo en Mattel !! echt heel erg leuk ! de ouders kunnen film kijken en koffie drinken en de kinderen even lekker spelen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's! felicia en anna zijn zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lees even het bericht medebeheerder of medebeheerster gezocht op http://www.amaliaalexiaenariane.web-log.nl/

  BeantwoordenVerwijderen