Oranje nieuws - 10 november 2008 | De Oranjes

maandag 10 november 2008

Oranje nieuws - 10 november 2008

Laurentien spreekt op jaarcongres van MKB-Nederland


Prinses Laurentien hield vandaag een toespraak over het belang van geletterdheid voor het midden- en kleinbedrijf op een congres in Den Haag.
Prinses Laurentien heeft Stichting Lezen & Schrijven in mei 2004 opgericht met als doel geletterdheid op een innovatieve, praktische en doelgerichte wijze breed te verankeren in de samenleving. De stichting wil laaggeletterdheid helpen voorkomen en verminderen door concrete projecten te initiëren en toonaangevende individuen, publieke en private organisaties bijeen te brengen.


De prinses kwam ietwat ‘verwaaid’ aan door de harde stormwind, maar haar toespraak bleef ‘onverwaaid’ en toch vol ‘storm’kracht: http://koninklijkhuis.nl/content.jsp?objectid=27390
Fotoserie: KLIK HIER


A3 ziet K3
Mamma Máxima met prinsesjes naar K3


K3a3 Prinses Máxima was samen met prinses Amalia, Alexia (en Ariane) zondag aanwezig bij het concert van de groep K3 in de Groenoordhallen in Leiden.
A3 (Amalia, Alexia , Ariane) – zijn net als veel andere meisjes van die leeftijd- gek op meezingliedjes , houden ongetwijfeld ook veel van alles wat maar roze is , en zouden dus ook echte fans zijn van k3. Mamma Máxima is ongetwijfeld getipt door collega- en vriendin , prinses Mathilde van België, die met haar kindjes geregeld een k3-concert bezoekt.
En met het ‘Alle kleuren van de re-hen-boogg’ galmend door de auto, kwamen de prinses en haar meiden weer moe maar voldaan terug op de Eikenhorst.


UPDATE - Foto opgestuurd gekregen..!
De volgende foto toont prinses Máxima met prinses Alexia met popcorn, een stoeltje daarnaast zit een vermoedelijk vriendinnetje, en in de roze jurk met blond haar is prinses Amalia vanaf de achterkant, (zij is o.a. te herkennen door de outfit, die ze in juni van dit jaar ook in Argentinië droeg):

K3concert
FOTO: ©  HEIDI KAMPHUIS


OVERNAME VERBODEN!!


Naschrift:
De bovengenoemde fotograaf heeft een klein gesprekje met prinses Máxima gehad, daarna gevraagd of ze een foto mocht maken van haar. Máxima vond dat geen probleem, maar zou niet poseren.
Deze foto is dus mét toestemming van prinses Máxima gemaakt
-dit voor de duidelijkheid.


© Royalfanvivian

21 opmerkingen:

 1. Ik had de A3 wel willen zien! Helaas houd ik niet (meer) zo van K3 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ze bij dat concert aanwezig waren! Hoe weet je dat trouwens? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze doen zoveel leuke dingen ik ben voor heel veel leuke fotoos (gemaakt door pappa of mamma zelf zodat de meiden er geen last van hebben!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat de drie prinsesjes daar waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al eerder een reactie geplaatst hierover.
  Maar zie nog geen log ofzo:p
  Prinses Marie en Prins Joachim van Denemarken hopen in mei 2009 (weer) ouders te worden! Een half broertje of zusje vor Felix en Nikolai!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja heel leuk nieuws!! wist ik al..., maar deze site gaat over de oranjes zzoals best duidelijk is aangegeven..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk zeg, die foto, echt een bewaarexemplaar!! T zou best amalia kunnen zijn ja, dat lange haar spreekt tegenwoordig boekdelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sorry xD, ik kwam er ook pas later achter. En was best blond dus haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat bedoel ik nou met origineel zijn, weer zon super foto die je nergens anders ziet
  Ga zo door!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf! Erg leuk dat Máxima er geen probleem mee had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke foto. MAg je trots op zijn. Ik ben i.i.g trots op je.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk!!! Alexia droeg een leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat raar dat ze niet even wilde poseren; het kost geen geld, maar zij kosten wel geld voor de belastingbetalers

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waarom zou ze moeten poseren? Hallo, ze was er als prive persoon op een prive event. Dan kan ze wel voor 5000 mensen gaan poseren. Leuk voor de kids. Plus: ze mag dan toestemming gegeven hebben voor het maken van de foto, maar bij mijn weten heeft ze daarmee nog GEEN toestemming verleend voor het publiceren van de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat er toch nog een foto is! Jammer dat prinses Máxima niet wilde poseren, maar ik kan me er ook wel iets bij voorstellen. Dan wil iedereen een foto van haar gaan nemen.
  Ik heb haar ook eens gevraagd om te poseren, ze lachte wel even vriendelijk naar me, en knikte me toe, maar echt even voor je blijven staan zoals prinses Aimee dat altijd doet, en zelfs zelf aanbiedt, doet Máxima niet.
  @ Conchita. Als privepersoon op een prive-event, dat is ze niet. Prinses Máxima is een royal, en bekend en beroemd in Nederland, en in vele andere Europese landen. Dus ze kan niet doen of ze een onbekend persoon is, als ze zich tussen een grote groep mensen begeeft, zal ze altijd herkend worden. Ze is en blijft prinses, jammer dat de Oranjes dat meer zien als een 8 tot 5 baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat je de foto hebt ontvangen en dat je deze mocht plaatsen.
  Heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuke foto ! Maar wat lag Maxima haar haar er weer slonzig bij !

  BeantwoordenVerwijderen