Oranje nieuws - 13 november 2008 | De Oranjes

donderdag 13 november 2008

Oranje nieuws - 13 november 2008

Máxima bij opening Club de Madrid in Rotterdam


Prinses Máxima was vandaag in de van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam om de officiële conferentie opening bij te wonen van Club de Madrid.
Meer informatie over Club de Madrid: http://www.clubmadrid.org/cmadrid/index.php?id=1
Fotoserie:Klik hier voor 7 foto's


Laurentien bij campagne Tijdgebrek


Prinses Laurentien was vanmiddag op het NHTV internationaal hoger onderwijs in Breda aanwezig op de campagne Tijdgebrek.
De campagne was een initiatief van het expertisecentrum handicap+studie , het centrum richt zich op studenten met een beperking die studeren aan het hoger onderwijs. De prinses is beschermvrouw van het expertisecentrum handicap+ studie.
Foto: KLik hier


Margriet bij viering 40 jaar Revalidatie Nederland


Margriet_revalidatie Prinses Margriet was vandaag in Amsterdam in het ING House om het lustrumsymposium van Revalidatie Nederland bij te wonen.
Margriet opende een foto-expositie van patiënten uit de revalidatie en nam het bijbehorende boekje met dezelfde foto’s in ontvangst. In dit boekje staan ook verhalen van patiënten. Deze allemaal t.g.v. het 40-jarig bestaan van Revalidatie Nederland.


(Screenshot)


Willem-Alexander en Máxima vieren 60e verjaardag Britse prins Charles mee
Máxima dé prinses van de avond..


Vanavond waren Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima aanwezig op het verjaardagsfeest van de Britse prins Charles.

Koningin Elizabeth organiseerde een galafeest voor haar zoon op Buckingham Palace. Vele Koninklijke collega’s, zoals: Kroonprins Frederik en prinses Mary van Denemarken, Koning Carl-gustaf, koningin Silvia en kroonprinses Victoria van Zweden , koningin Sonja , kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit van Noorwegen, prins Felipe en prinses Letizia van Spanje, prins Filip en prinses Mathilde van België, en natuurlijk onze eigen prins en prinses.
Ook aanwezig waren-logisch- zijn zonen William en Harry , zijn vrouw Camilla, en zijn ouders.
Naast dit Koninklijke feestje hebben ze nog veel meer voor Charles in petto. Op zijn echte verjaardag – 14 november- krijgt prins Charles van zijn Camilla 60! Cadeautjes met een bijzondere betekenis. Woensdag kreeg de prins in een theater al een optreden te zien met sterren zoals: Robbie Williams. Zaterdag viert hij zijn verjaardag op zijn landgoed Highgrove , met o.a. een optreden van rockzanger Rod Stewart.


Foto’s aankomst Koninklijk verjaardagsfeestje:
W-A en Máxima in de auto
Beautyful princess!!


Foto's van de andere Koninklijke gasten: Klik hier

Na het galafeest vertrokken prins Willem-Alexander en prinses Máxima richting Claridges Hotel, waar zij overnacht hebben.
Máxima in haar jurk
Máxima stapt in de auto
Prins en prinses in de auto

11 opmerkingen:

 1. maxima ziet er super uit in dat licht gele!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De close-up foto van Máxima in de auto (bij aankomst) is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Máxima zag er heel mooi uit in Rotterdam, super! Jammer dat er niet meer foto's van Laurentien zijn, maar gelukkig nog eentje. Ziet er leuk uit! ;) Máxima zag er gisterenavond erg apart uit zeg! Die foto in de auto is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke log!Màxima ziet er echt fantastisch uit beide keren!Het is echt al lang geleden dat ik ze zo mooi heb gezien:P Vooral bij dat diner is ze een droomprinses:)Margriet en Laurentien zien er ook leuk uit al zijn de mouwen van Laurentien wel erg wijd:P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maxima ziet er niet uit!
  de jurk is opzich wel mooi, maar het plaatje omheen vindt ik nie zo mooi.
  Het kapsel is echt heksig..VRESELIJK LELIJK!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze was vandaag in Gorinchem btw

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe erg!
  Te weten dat Maxima vandaag in de straat zat waar jij ook was :o !
  Maar gewoonweg niet weten waar ze ergens zit omdaty je nergens wat zie~t! Wat blijkt; is ze via de achterkant van het gebouw naar binnen gegaan. Echt ondragelijk zo'n idee dat je weet dat je haar kúnt zien maar niet weten hóe! whihihi,,, volgende keer maar weer beter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die blik van Maxima op het feest, deed me heel erg denken aan Lady Di.

  BeantwoordenVerwijderen