Royalfanvivian’s november brief | De Oranjes

zaterdag 1 november 2008

Royalfanvivian’s november brief

Vandaag en morgen staat Paleis het Loo in de ‘spotlights’ Vandaag openen Prins Maurits, Prins Bernhard en hun gezinnen de tentoonstelling: ‘Speelgoed op het Loo’ waar o.a. een poppenhuis van de 3 prinsesjes, Amalia , Alexia en Ariane te zien is : http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/10/oranje-nieuw-14.html en veel speelgoed van Wilhelmina, Juliana, maar ook een skelter van Willem-Alexander en meer. Morgen, zondag wordt Benjamin van Vollenhoven gedoopt, in de kapel van Paleis het Loo. Zaten we in de vorige RFV-brief nog te gissen wanneer en of hij wel gedoopt zou worden..nu is het dan echt bekend! Wie peetouders zijn is nog niet bekend.


Het 2e kindje van Pieter-Christiaan en Anita wordt toch een november kindje.., Het is nog een kwestie van dagen..hoogstens een weekje, 2 weken..en dan is er weer een nieuw van Vollenhoventje geboren!


Deze maand start ook weer een nieuw thema. Mannelijke echtgenoten van de Oranjes. Er zal eerst nog 1 deel verschijnen van het thema Prinsjesdag. http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/thema_prinsjesdag/index.html Eerder dit jaar was er al een thema met de naam: Vrouwelijke echtgenotes van de Oranjes. Nu worden de echtgenoten van de Oranjes belicht , zoals Hendrik, Bernhard, Claus , Pieter van Vollenhoven etc.


Enkele overige agendapunten van deze maand:
Prinses Máxima opent op 12 november een nieuw onderzoekscentrum van “Generation R” in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.
Prinses Margriet woont 13 november in het ING House in Amsterdam het Lustrumsymposium van Revalidatie Nederland bij.
Hare Majesteit de Koningin opent vrijdag 21 november het Nationaal Muziekkwartier in Enschede. Hare Majesteit de Koningin verricht dinsdagmiddag 18 november in IJsselmonde (Rotterdam) de officiële openingshandeling van Laurens Cadenza, een nieuw palliatief centrum.
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Màxima der Nederlanden bezoekt maandagmiddag 17 november het project DJA on Wheels bij Lyceum Oudehoven in Gorinchem.
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet is donderdagmiddag 27 november in Katwijk aanwezig bij de viering van het 100-jarig bestaan van het Zeehospitium.
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden verricht woensdagavond 12 november op het Museumplein in Amsterdam de opening van het Amsterdam India Festival.


Opmerkelijk veel Máxima-activiteiten..!, meer agendapunten in de agenda in het menu..


Eens maakte ik in de Royalfanvivian brief reclame voor andere weblogs..de laatste tijd is het erg stil qua aanvragen. Niet dat ik er wakker van lig, maar ik gun een ander ook meer bezoekers Dus wil jij in de december brief? Mail even naar vivianvalke@hotmail.com Bekijk hier even de andere brieven: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/mededelingen_van_vivian/index.html om te zien of je niet al aan de beurt bent geweest.


Aan de quiz die maar over 3 vraagjes beschikt http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/10/beatrix-citaten.html wordt niet veel meegedaan. Heb nog maar 2 inzendingen binnen. Vinden jullie het niveau te moeilijk?
Dan zal ik de volgende quizzen weer wat gemakkelijker maken..


Ter afsluiting wens ik iedereen weer een Koninklijke maand toe! Hoop jullie ook deze maand weer te voorzien van actuele en unieke berichten. Wat dacht je bv. van de Sinterklaasintocht in Wassenaar? Herinner je je de beelden van vorig jaar nog..? http://www.story.nl/artikelen/nieuwsgossip/2692 of de foto’s van het jaar daarvoor: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2006/12/amalia_ontmoet_.html
En bezoek jij een activiteit van een prins, prinses of de Koningin? Je foto’s zijn hartelijk welkom op vivianvalke@hotmail.com
En je naam wordt er uiteraard bij vermeld!


Met Koninklijke groet,


RoyalfanVivian


img221/1391/anitaenpcgr2.jpg
(Anita en Pieter-Christiaan op Koninginnedag 2007 , ©  Meijke Kool )

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ik ben benieuwd wat het word! Bij de doop zullen ze wel niet zijn.... naja je weet 't niet hè. Ben zelf ook net weer tante van een tweeling!:-) Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke mooie brief weer, goed gedaan! Erg leuk om telezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd of we de foto's van de doop te zien krijgen, mooie foto en erg leuk om de nieuwsbrief van de maand weer is te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben erg benieuwd naar de doop van Benjamin! heb gelezen dat hij morgen om half 3 gedoopt word!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja.. Half 3. Hoelaat zouden ze dan aankomen?

  BeantwoordenVerwijderen