ZOON VOOR PRINS CARLOS EN PRINSES ANNEMARIE | De Oranjes

dinsdag 26 april 2016

ZOON VOOR PRINS CARLOS EN PRINSES ANNEMARIE

Vandaag is bekend gemaakt dat Prins Carlos en Prinses Annemarie de Bourbon de Parme zondag 24 april een zoontje hebben gekregen. Het prinsje heet: Carlos Enrique Leonard.


Carlos woog bij zijn geboorte in het Haga Juliana Geboortecentrum in Den Haag 3020 gram. Hij is vernoemd naar zijn vader, maar de keuze voor de naam blijft opvallend omdat Prins Carlos immers al een zoon heeft met de naam Carlos.

Hoewel Prins Carlos en Prinses Annemarie al twee dochters hebben (Luisa Irene en Cecilia) wordt de kleine Carlos later hertog van Parma en Piacenza.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje en opmerkelijk de naam Carlos, terwijl hij dus al een zoon heeft die luistert naar de naam Carlos. Wel leuk voor het gezinnetje na twee dochters een zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk nieuws, maar wel apart dat er nu 2 zonen zijn met dezelfde naam. Tja, het is een lastige situatie met Carlos Kleinstra..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De zoon oudere zoon van Prins Carlos heet Carlos Hugo , maar zijn roepnaam is Hugo... Zo vreemd is het niet niet dat deze zoon nu ook Carlos heet. Tenslotte heten zowel de vader als opa van dit jongetje ook Carlos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zover ik weet, is de naam Carlos Hugo voor zijn oudste zoon niet door hemzelf gekozen maar door Carlos Hugo Kleinstra zijn moeder. En ook pas een aantal jaar later is Carlos Hugo pas door Prins Carlos erkend. Ik snap daarom ook de naam keuze wel, mede omdat deze zoon de daadwerkelijke opvolger hoopt te worden.

  BeantwoordenVerwijderen