Koninklijk gezin bezoekt Paus tijdens vakantie in Rome | De Oranjes

maandag 25 april 2016

Koninklijk gezin bezoekt Paus tijdens vakantie in Rome

Het Koninklijk gezin is sinds zaterdag op vakantie in Rome. Na een drukke week besloten de Koning en Koningin hun dochters mee te nemen naar de Italiaanse hoofdstad. Vandaag vond er een ontmoeting plaats met Paus Franciscus.

Het is de tweede keer dat Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de paus ontmoeten. In 2013 waren ze ook aanwezig bij zijn inauguratie. Van het bezoek is deze foto vrijgegeven. Het gezin is in de 'dresscode' zwart gekleed en Alexia poseert zonder krukken. Waarschijnlijk heeft Koning Willem-Alexander zijn neef Prins Jaime ook nog gezien in het Vaticaan. Hij is daar de Nederlandse ambassadeur. Het Koninklijk gezin zal uiterlijk morgen weer terug naar huis komen. Woensdag moeten ze immers Koningsdag vieren in Zwolle.

2 opmerkingen:

  1. Een mooie foto van het gezin bij de Paus. en ook prinses Alexia ziet er goed uit; ik hoop wel dat ze zich ook goed voelt zo zonder krukken. Een fijne Koningsdag allemaal en hopende valt het weer toch mee. Laten we hopen dat het in ieder geval droog is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo keurig zag ik de prinsesjes nog nooit!

    BeantwoordenVerwijderen