Prinses Ariane zit op Jazz Ballet | De Oranjes

woensdag 20 april 2016

Prinses Ariane zit op Jazz Ballet

Op de website van het Koninklijk Huis zijn weer de hobby's van de drie prinsessen gewijzigd. Prinses Ariane heeft opnieuw een danssport gevonden en zit sinds kort op Jazz ballet.
Foto: Jeroen v.d. Meyde/RVD


Jazzballet, ook wel jazzdans of jazzdance genoemd, is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn veel losser.  Ooit zaten de drie prinsessen al eens op 'gewoon ballet', maar toen de prinses een paar jaar geleden op hockey ging, en ondertussen ook nog aan zwemmen en judo deed, stopte ze met ballet. Sinds vorig jaar september is ze waarschijnlijk bij een Haagse dansschool weer opgegeven voor de sport, maar dan in de vorm van Jazz ballet.

Ariane's overige hobby's op dit moment zijn: paardrijden, hockey, tekenen en gitaar spelen. Alexia houdt ook van paardrijden, hockey, zingen en gitaar spelen, en Amalia doet ook nog steeds aan paardrijden, hockey en zingen. Wat instrument bespelen betreft, spelen Alexia en Ariane dus momenteel liever gitaar dan piano. Bij Amalia's hobby's staan helemaal geen muziekinstrumenten meer vermeld. Ze kan viool - en piano spelen maar heeft het op dit moment misschien te druk met school.

1 opmerking:

  1. Wel leuk dat je even hebt verteld wat er veranderd is, ik zou het anders allemaal niet meer weten ;)

    BeantwoordenVerwijderen