Gezin Prins Constantijn heeft een Labrador puppy | De Oranjes

woensdag 6 april 2016

Gezin Prins Constantijn heeft een Labrador puppy

Prins Constantijn, Prinses Laurentien en hun kinderen Gravin Eloise, Graaf Claus-Casimir en Gravin Leonore, hebben sinds een paar weken een Labrador puppy. Wellicht is het wel een kindje van de Labradors van Villa Eikenhorst.



'Onze nieuwe hond' schreef Graaf Claus-Casimir op zijn account op Social Media. De tekst werd begeleidt door een foto van een Labrador puppy die door een van zijn huisgenoten vastgehouden wordt. Het is niet bekend of het gezin van Prins Constantijn nog meer dieren heeft, of heeft gehad. In ieder geval is dit hun eerste nieuwe huisdier in het huis in Den Haag, waar het gezin sinds de zomer woont. Wie ook in Den Haag woont en zijn/haar hond uitlaat, kan vanaf nu dus ook Prins Constantijn, Prinses Laurentien en/of hun kinderen met een klein hondje zien lopen. De zwarte pup heeft wellicht zelfs Koninklijke ouders. Bij Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters wonen de twee zwarte labradors Skipper (mannetje) en Nala (vrouwtje).

4 opmerkingen:

  1. Suzann, dat staat erbij als je verder leest. Graaf Claus Casimir schreef dit account op Social Media. Maar erg leuk voor dit gezin, hopelijk komen er gauw ook nieuwe gezinsfoto's met de hond erbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja - had alleen eerst de headline gezien...:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het gezien, met een klein beetje speurwerk had ik zijn acount zo gevonden. Echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen